kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Bu bayrak inmez

"Türkiye'nin her yerinde Beşiktaş bayrakları dalgalanıyor. Ne çok taraftarımız varmış. Onlara söz veriyoruz, bu bayraklar yıllarca kalacak."

Bodrum'a 2 bin bayrak
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, şampiyonluğun keyfini Bodrum'da çıkarıyor. En keyifli tatillerinden birini geçirdiğini söyleyen Güreli, "2-3 yıl önce her yerde G.Saray bayrakları vardı. Her yerde önüme çıkıyorlar, hatta uykularıma giriyordu. Tatilim resmen zehir oluyordu. Ancak şimdi her şey tersine dönmüş. Her yerde Beşiktaş bayrakları dalgalanıyor. Meğer ne çok Beşiktaşlı varmış. Bayraklarını sandıkta bekletiyorlarmış. Onlara söz veriyoruz. Bu bayraklar yıllarca asılı kalacak" diye konuştu. Güreli'nin, Bodrum'a 2 bin bayrak götürdüğü ve Beşiktaşlılar'a dağıttırdığı bildirildi.

En az üç sezon zirvedeyiz
Beşiktaş'ın bir başka yöneticisi Emin Önal da şampiyonluklara ambargo koyduklarını ve en az üç sezon zirveyi kimseye kaptırmayacaklarını iddia etti. Önal, "Kimse heveslenmesin. Yerimizden çok memnunuz. Geçen sezon çok sorunlar yaşamamıza rağmen mutlu sona ulaştık. Bu sezon işimiz daha da kolay. Yedek kulübemiz bile rakiplerimiz için korkulu rüya olacak. Avrupa'da da büyük başarılara imza atacağız. Amacımız, elde ettiğimiz başarıyı uzun yıllara yaymak" dedi.

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır