|
 |
|

Tango zamani
Van Hooijdonk nazlaninca rotayi degistiren Kanarya, Villareal'e Ortega-Palermo takasini onerdi. Nanni'yle de anlasma saglandi
Guney Amerika tarandi
Transfer calismalarini surduren Fenerbahce'de rota Guney Amerikali futbolculara dondu. Yoneticiler Ilhan Eksioglu ile Hakan Bilal Kutlualp, Ispanya'nin Villareal takiminda forma giyen Martin Palermo icin, kulubu Villareal'e teklif goturdu. Gelen haberlere gore F.Bahce bu oyuncu karsiliginda Ispanyollar'a Ortega'yi teklif etti. Bu oneri Villareal icin cok cazip, cunku Ispanyollar, uzun zamandir pesinde olduklari D'Alessandro'yu almak icin River Plate'e, Ortega'yi onerebilecek. Bu konuda tek sorun, Palermo'nun, Avrupa Kupalari'nda olmayan bir takima sicak bakmamasi.
Nanni "Evet" dedi
Bir suredir Brezilya ve Arjantin'de calismalarini yuruten Eksioglu ve Kutlualp'in, burada 4 oyuncu ile prensipte anlasma sagladiklari ogrenildi. Bunlardan birinin de Velez takiminin 22 yasindaki golcusu Nanni oldugu bildirildi. Bu futbolcuyla gorusen yoneticiler, prensipte anlasma sagladilar. Ancak kulubu Velez, Nanni icin 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ayrica F.Bahce, genc oyuncu konusunda yalniz da degil. Genc golcu, Italya'dan Roma, Bologna, Perugia kuluplerinin de transfer listesinde.
Van Hooijdonk usandirdi
Fenerbahce yonetimi yabanci transferi calismalarinda, teknik direktor Daum'un istegi uzerine ayni ulkeden futbolcu almaya ozen gosterecek. Alman hocanin ilk istegi, yabancilarin Hollanda agirlikli olmasiydi. Daum bu konuda fikrini degistirmis degil. Van Hooijdonk'un esini Turkiye'ye gelme konusunda ikna edememesi, rotanin Guney Amerika'ya cevrilmesine neden oldu. Bu hareket, Van Hooijdonk, Overmars gibi oyunculara da gozdagi niteligi tasiyor. Ancak bu yildizlar icin yonetim gorusmelerine devam ediyor.
Deniz DERINSU
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|