kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Para Bir'den hizmet bizden

Dilek Uzun: Hakemlerden Hasan Serdar Çakıroğlu, sabah erken kalkacağını bahane ederek seks istemedi, birimiz açıkta kaldık. Cafer Kuştepe bir kadın daha istediğini söyleyince kız kardeşim Derya, Tuba ve Cafer için 'grup' ayarlaması yapıldı

Tuba Demirbaş: O akşam Euro Plaza'nın lobisinde buluştuk. Amacımız belli olduğu için muhabbeti fazla uzatmadık. Derya Uzun ve Cafer Kuştepe'yle birlikte odaya çıktım. Toplu seks önerdiler ama kabul etmedim. Şike'nin Kadınları İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularında şok ifadeler verdi. Ali Fevzi Bir'den aldıkları para karşılığında başta Sadık İlhan olmak üzere birçok hakemle birlikte olduklarını söyleyen kadınlar, yaşadıkları ilişkileri tüm detaylarıyla polise anlattı. Mesleklerini 'tele-kız' olarak tanımlayan kızların ifadeleri, birçok ünlü hakemi "çete" davasının sanığı yaptı.

İddianamede 'Şike Çetesi'nin 'kadın ayağı'nın lideri olarak yer alan Dilek Uzun, 3 yıl önce ailesiyle İstanbul'a yerleştiklerini ve 'tele-kız' olarak çalıştığını söyledi. Bir süre Ermeni asıllı 'Nail' isimli biriyle dost hayatı yaşadığını anlatan Uzun, 1.5 yıl önce Ali Fevzi Bir ile tanıştığını belirtti. Uzun, Bir'den aldığı ilk 'iş'i şöyle anlattı:

"Aliço beni gizli bir numaradan aradı. 'Şenol Dede diye biri var, numaranı ona veriyorum' dedi. Kabul ettim. Birkaç saat sonra Şenol Dede aradı. 'Yemeğe çıkalım, müsait misin?' dedi. Ben de 'olur' dedim. Swissotel'e gittik, seks yaptık."

BENİ SADIK İLHAN SEÇTİ
Uzun, hakem Sadık İlhan ile ilk tanışmasını ise şöyle anlattı: "1 yıl önce Ankara'ya gezmeye gittim. Ebru takma adlı Hatice Büyükbaş sayesinde Sadık İlhan'la tanıştım."

Yakalanmadan 2-3 ay önce Bir'in kendisini aradığını ve 3 kız arkadaşını yanına alarak Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki Euro Plaza isimli otele çağırdığını anlatan Uzun, şöyle devam etti: "Ben de kızkardeşim Derya ve Tuba Demirtaş ile otele gittim. Otelin restoranında Aliço, Sadık İlhan ve o zaman isimlerini bilmediğim, ancak fotoğraflarından tanıdığım hakemler, Cafer Kuştepe, Hasan Serdar Çakıroğlu ve Volkan Aymankuy bulunuyordu. İlhan'ı tanıyordum, kızkardeşim Derya onunla birlikte olmuştu. Restorana dördüncü bir bayan geldi. Ben kızların erkeklere göre dağılımını yaptım. Buna göre ben Sadık İlhan ile olacaktım; tanımadığım kız ise Volkan Aymankuy ile.

Çakıroğlu ertesi sabah erken kalkacağını bahane ederek kadın istemedi. Cafer Kuştepe açıkta kalanla birlikte olmak istediğini söyleyince, kız kardeşim Derya, Tuba ve Cafer Kuştepe'nin grup seks yapması için ayarlama yapıldı. Aliço kadın başına bana 300 dolar ödeme yaptı. Otelden ayrılmadan önce Tuba'ya az para vermemi istedi, çünkü onu beğenmemişti. Ben Sadık İlhan ile odaya çıktım. 2 saatlik birliktelikten sonra odadan ayrıldım.

Bu tarihten 2 hafta sonra yine aynı otele; 4 kadın olarak yine Ali Fevzi Bir'in davetiyle gittik. Bu kez kardeşim Derya, Çiğdem Balıkçı ve Melissa Samyeli ile birlikteydik. Burada Aliço ve Sadık İlhan'ın yanı sıra hakemler Kenan Nurhan Altınsaat, Ferhat Gündoğdu ve Kenan Kozak vardı. Bu kez kızların erkeklere dağılımını Sadık İlhan yaptı. Buna göre ben Sadık İlhan ile birlikte olacaktım. Çiğdem ise Sadık'ın 'İkiniz uzun boylusunuz, birbirinize göresiniz' demesi üzerine Ferhat Gündoğdu ile birlikte oldu. Yine kadın başına 300 doları Aliço'dan aldım ve dağıttım."

DERYA UZUN: Yatta parti yaptık
Derya Uzun: Sadık İlhan ve bir hakem arkadaşıyla Ali Fevzi Bir'in yatına gittik. Ben Sadık İlhan'la arkadaşım Semiha Yıldız da diğer hakemle birer kamaraya çekildik. Daha sonra Acarkent'te bir villaya çağrıldım. Villada Ebru Şancı ve 3 kız ile Ali Fevzi Bir ve 6-7 arkadaşı vardı. Şancı da o erkeklerle beraber oldu.

EBRU ŞANCI DA KADIN AYARLIYORDU
İfadesinde Ebru Şancı, Ebru Güzel ve Pınar Korkut isimli mankenlerin de adını veren Dilek Uzun, "Duyduğum kadarıyla Ali Fevzi Bir, bu kadınları benim gibi telefonla arıyor ve futbol hakemleriyle ilişkiye girecek kadın istiyor ve Euro Plaza'yagelmelerini söylüyordu" dedi.

Dilek bize 'yamuk yaptı'
Yaklaşık 2 yıldır telekızlık yaptığını, geceliği 200 dolara erkeklerle birlikte olduğunu söyleyen Çiğdem Balıkçı ise şaşırtıcı biçimde aylık kazancının 200 milyon lira olduğunu iddia etti. Balıkçı; "Önce Derya Uzun'la tanıştım. Birlikte 3 katlı bir villaya gittik. Mafyavari erkekler ve Rus kızlar vardı. Bizden önce gelen kızlar beğenilmediği için bizi istemişlerdi. Ancak erkekleri görünce korktum ve ayrılmak istedim. Beğenilmeyen kızlarla birlikte, kimseyle yatmadan evden ayrıldım" dedi.

Derya Uzun'la ilişkisini sürdürdüğünü ifade eden Balıkçı; ifadesinde, Dilek Uzun'un kendisini hakemlerle birlikte olması için ilk aradığı sırada nişanlısıyla birlikte olduğunu, bu nedenle Tuba'yı gönderdiğini, ikinci aramada ise buluştuklarını anlattı.

SAATİNE 100 DOLAR ÇOK AZ
Euro Plaza'daki buluşma sırasında özellikle Kenan Nurhan Altınsaat'in dikkatini çektiğini belirten Çiğdem Balıkçı, "Kenan Nurhan Altınsaat ve birlikte olduğum Ferhat Gündoğdu'yu tanıdım. Altınsaat, kepçe kulaklı, çok itici ve dikkat çekici bir tip olduğundan hemen tanıdım. Hatta eşofmanlıydı ve konuşmamızda 'Biz çok sportif adamız' diyerek futbolcu ve futbol adamı olduklarını ima etmişti. Ferhat Gündoğdu ile birlikte odaya çıkarak birlikte oldum, yani cinsel ilişkiye girdim. Dilek bana bu hizmet karşılığı 100 dolar verdi. Eğer Aliço'dan 300 dolar almışsa demek ki bize yamuk yaptı" diye konuştu. Balıkçı, ifadesini özgür iradesiyle verdiğini de belirtti.

GRUP TEKLİFİNE HAYIR DEDİM
Tuba Demirbaş da ifadesinde Cafer Kuştepe'nin grup seks yapmak istediğini ancak kendisinin kabul etmediğini ifade ederek, "O akşam Euro Plaza'nın lobisinde buluştuk. Amacımız belli olduğu için muhabbeti fazla uzatmadık. Derya Uzun ve Cafer Kuştepe'yle birlikte yukarıya, odaya çıktım. Toplu seks önerdiler ama kabul etmedim. Cafer Kuştepe'yle önce ben birlikte oldum, sonra duş alıp onları odada bırakarak çıktım. Bütün bunlar toplam 1 saat sürdü" dedi.

YARIN
* Derya Uzun; Kozyatağı'ndaki evde toplu seks yapıldığını görünce ne yaptı?

* İfadelerde adı geçen ünlü mankenler kim?

* Özel harekatçı şoförün, Ali Fevzi Bir hakkındaki itirafları neler?

Cihat MAAT



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır