kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Civciv modası!

Sosyetenin kılık, kıyafet ve saç modası her zaman değişim rüzgarlarına sahne olur. Şimdilerde ise sosyetik hanımlar arasında civciv saç modası doğuyor.

Paris'te doğup, oradan dünyaya yayılan bu modanın ülkemizdeki ilk uygulayıcısı da, Adil Benardete'nin eşi Beyhan Hanım oldu. Beyhan Hanım, geçtiğimiz ay içinde ani bir kararla yıllardır koruduğu saç rengini radikal bir şekilde değiştirerek saçlarına yeni bir renk ve model verdi. Geçtiğimiz günlerde Armani Casa'nın açılış davetinde Beyhan Hanım'ı görenler, kendisini tanımakta zorlandılar. Ama birçok dostunun ortak görüşü, bu yeni stilin kendisine çok yakıştığı yönünde oldu...

Cem Hakko'nun minik hilesi
Vakko'nun genç ve başarılı patronu Cem Hakko, "Pret-a Party" adını verdiği Büyük Vakko Defilesi için görkemli bir davete evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Toplam 12 seansta yaklaşık 6000 konuğun izleyeceği, 45 mankenin sunacağı Vakko Defilesi, Beyoğlu Vakko mağazası içindeki iki katta özel olarak hazırlanan bir alanda gerçekleşecek. Bu arada Cem Hakko güzel eşi Bettina Hakko ile yorgunluk atmak için çıktığı İstanbul gecelerinde ilginç bir biçimde objektiflere takıldı. Eşiyle arasında boy farkı olan Cem Hakko, patlayan flaşlar sırasında bu farkı dengelemek için kaldırımın üstüne çıkarak, eşiyle aynı boya geldi.

Alaton'un vefası!
Geçtiğimiz yıl haince öldürülen ünlü işadamı Üzeyir Garih'in eşi Lili Hanım, hayata geri döndü. Eşinin vefatından sonra büyük üzüntü yaşayan ve evinden dışarı çıkmayan Lili Garih, artık davetlerde boy göstermeye başladı. Lili Garih geçtiğimiz günlerde yakın bir dostlarının davetine, Üzeyir Garih'in 40 senelik dostu ve iş ortağı İshak Alaton ile birlikte katıldı. Alaton, büyük bir vefa örneği göstererek, ortağı ve dostunun ölümünden sonra bir an olsun bile yalnız bırakmadığı Lili Hanım'a kavalyelik etmekten büyük keyif aldığını söyledi. Alaton ve Lili Hanım'ın gece boyunca bir neşelendiği, bir hüzünlendiği anlar ise Üzeyir Garih'le ilgili anıların paylaşıldığı dakikalardı.

Çılgın modacının artistik çantaları
Zeynep Tunuslu'nun çılgınlıklarını bilmeyen yok. Hayata bakış açısından, yarattığı modaya kadar herşey aykırı Tunuslu'nun... Tunuslu uzun bir dönem modadan kopup, dergiciliğe soyununca kıyafetleri eskisi gibi gündeme gelmez oldu. Ama bundan rahatsız olmuş olacak ki, "çılgın modacı" lakabına yakışan bir tarz ile geri döndü. Adı çılgın modacının yanısıra, "rüküş modacı"ya da çıkan Tunuslu son dönemlerde katıldığı davetlerde eski ünlü aktristlerin fotoğraflarının yeraldığı çantaları kullanıyor. Tunuslu'nun eski ünlülerin fotoğraflarından oluşan çantalarına da kendisinden başka kimse ilgi göstermiyor.

Değer ÖZERGÜN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır