kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İkisini de dövdü

İbrahim Tatlıses, sevgilisi Ayşegül Yıldız'ın evine gelip kavga çıkartan Asena'yı dövdü. Hırsını alamayan Tatlıses, hayatından çıkartmak istediği ancak sözünü geçiremediği Ayşegül Yıldız'ı da fena hırpaladı

Önceki gün kendini bir kadın kavgasının içinde bulan İbrahim Tatlıses, yine şiddete başvurdu. Sevgilisi Ayşegül Yıldız'ın Seyrantepe Oyak Sitesi'ndeki evine giden Tatlıses, bir süre sonra Asena'nın eve yaptığı baskınla şaşırdı.

Cep telefonundan aradığı İbrahim Tatlıses'e ulaşamayan Asena, şüphe üzerine Ayşegül Yıldız'ın evine gidince büyük patırtı koptu. İki kadın arasında site sakinlerinin de tanık olduğu büyük bir kavga yaşandı.

Ayşegül Yıldız'a saldırıp onunla saç saça baş başa kavga eden Asena dayak atıp hırsını aldı ama kendisi de dayak yedi.

İki sevgilisinin kavgasına müdahale eden İbrahim Tatlıses sonunda öylesine sinirlendi ki, hem Asena'yı hem de Ayşegül Yıldız'ı dövdü.

Bu olayın ardından Asena kayıplara karıştı. Ünlü dansöz iki ay önce bir kez daha Tatlıses'ten şüphelenerek Ayşegül Yıldız'ın evine gitmiş ve gerçekleri gözleriyle görünce ayrılmaya karar vermişti.

Bu arada Tatlıses'in Derya Tuna ile yeniden biraraya gelebilmek için Ayşegül Yıldız'dan kopmak istediği ancak genç kızın buna yanaşmadığı söyleniyor.

Dayak yiyen Ayşegül konuştu: Ben böyle şeylere alışık değilim
İbrahim Tatlıses'in dayayıp döşediği evde aylardır kapatma hayatı yaşayan Ayşegül Yıldız, Asena ile yaşadığı kavganın ardından ilk kez konuştu: "Ben böyle kavgalara, rezilliklere alışık değilim. Çok arada kaldım" diyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında benim konuşmam çok da doğru değil. İbrahim Bey ile o kadından daha net yanıtlar alabilirsiniz. Olayı gören insanlar var, onlara da sorabilirsiniz. Tam bir rezaletti. Şoktayım. Çünkü ben ailemden böyle şeyler görmedim."

Şengül BALIKSIRTI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır