kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sezonun en taze trendleri bunlar

Romantizm ve beyaz, uzun elbiseler: Beyaz hiçbir sezon bu kadar şık ve tek başına kullanılmamıştı. Uzun beyaz elbiseler bu yaz çok gözde. Akşamın seçeneği: Dantelli, sivri seksi bir hal alan küçük siyah elbise. Bu arada Ortadoğu etkisinde, derin yakalı, fırfırlı, çiçekli elbiseleri de atlamayalım.

Tek parça mayo: Bikinilerin tekeli kırıldı. Bu yaz hakimiyet tek parça mayolarda. Geometrik kesimli temel renklerde veya gözalıcı çiçek baskılı.

Püsküllü çantalar: Tasarımcılar modayla el sanatlarını buluşturup, aplikeler, turkuaz ve püskülleri, ilginç şekillerle birleştirdiler.

Vahşi batı: Vahşi batı, özellikle deri ve güderi püsküllerle, hem giysilerde hem aksesuarlarda bizi yakalıyor.

Stiletto ve spor ayakkabı: Seksi platform topuklardan, sportif şık düz ayakkabılara, espadrillerden stilettolara, bu sezon her şey moda.

Kalın kemer: Bu sezon kemerler, çantalar kadar önemli. Geniş düşünün, iplerden, makremelerden, mahrum kalmayın.

Büyük güneş gözlükleri: Büyük, gösterişli, kadınsı modeller, hatta Chanel'in kullandığı incili gözlük, sezonun hitlerinden.

Kabarık etek: Sezonun belki en sık görülecek modeli kabarık etek. Tüllerle desteklenmiş, fırfırlarla zenginleşmiş köylü eteği, dizde de bilekte de bitse, podyumların gözdesi. Dar bir ceketle tamamlayabilirsiniz. Mini etekler de tasarlanmış bu sezon. Bol bir kazak veya beyaz bir erkek gömleğiyle şık görünecekler.

Bol paça pantolonlar: Rahat olun! Tasarımcılar bu sene çuval pantolonları kemersiz modeller ve bol paçalarla desteklediler. Yüksek belli pantolonlar da var. Bir ip, makrame veya deri kemerle tamamlamayı unutmayın..

Hippi etkisi, Fırfır, şifon ve çiçek desenleri: İsviçre köylüleri sezonun öne çıkan çizgilerinden. Kırmalı etekler, fırfırlı köylü bluzları çok gözde. Çiçek çocuklarının tarzı sadece desenlerde değil, modellerde de ön planda. Batik, İspanyol paça ve kısa kapitone ceketler dikkat çekici. Egzotik, ilginç detaylar, Latin etkisi birçok tasarımcının koleksiyonlarında hissediliyor. Dantelli tunikler, hippi üstleri, şifon, omuzu düşük modeller, dar yelekler, sezonun vazgeçilmezleri. Bir başka trend de safari etkisi. Kamuflaj renkleri, kaplan desenleri, avcı giysileri moda.

Bele oturan ceketler: Romantik havaya rağmen sivri hatlı birçok ceket modeli de var bu sene. En göze çarpanları, gömlek olarak giyilecek kadar ince ve rahat modeller ve üste oturan, seksi tasarımlar. Bir yenilik, bele oturan, kısa ve özellikle köylü eteklerinin üzerine giyilecek ceketler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır