kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Zavallı Harun!

Ebru Şallı'nın sevgilisi Harun Tan, eski karısına ödediği nafakayı indirebilmek için 'özel şoförünü' mahkemede tanık olarak gösterdi

Manken Ebru Şallı ile uzun süredir aşk yaşayan Yeni Karamürsel Mağazaları'nın (YKM) veliahtı Harun Tan, ayrıldığı eşine ödediği aylık 2.800 dolarlık nafakanın 1 milyara indirilmesi için dava açmıştı. Davanın dünkü duruşmasında ifade veren tanıklar, söz birliği etmişçesine Tan'ın ekonomik krizden yara aldığını söylediler.

Maaşı 5 milyara düşmüş!
Tanıklardan YKM çalışanı Füsun Saran, şirketin ekonomik krizden çok fazla etkilendiğini belirterek, "Harun Tan, şirkette aylık 8 bin dolar ücretle çalışırken, krizden sonra maaşı 5 milyara düştü. Annesinin yardımlarıyla geçindiğini biliyorum" dedi. Tan Ailesi'nin şoförlüğünü yapan Hüseyin Yurt ise, "Durum kötü. Maaşımızı bile ödeyemiyor" diye konuştu.

"Lüks bir evde yaşıyorlar"
Mahkeme salonundakiler bu ifadeler üzerine, "Şoförü olan fakir de varmış. Herhalde sonraki duruşmada da bahçıvanla aşçısını tanık gösterirler" diye tepki gösterdiler. Ceylan Tan'ın avukatı ise, Harun Tan'ın Ebru Şallı ile yaşadığı evin lüks bir ev olduğunu ispatlayabileceklerini söyledi. Duruşma evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Cihat MAT



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır