
Hayret! Tatlıses'e bir şeyler oluyor
İbrahim Tatlıses, yıllar önce dövdüğü, hamileyken terk ettiği ve geçtiğimiz aylarda kızı Melek Zübeyde yüzünden tartıştığı Perihan Savaş'la barış imzaladı
Maksim Gazinosu önceki gece ilginç bir buluşmaya sahne oldu. Sahnede İbrahim Tatlıses, onu izleyenler arasında ise birkaç ay önce medya yolu ile büyük kavga yaşadığı, kızı Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş vardı. Tatlıses şarkılarını söylerken Perihan Savaş'ı gördü ve dilinden şu sözcükler döküldü: "Allah cezanı verecek."
Ancak bu sözcük Tatlıses'e özgü bir iltifattı. Nitekim kendi uslubu ile gönül almaya devam etti ve Perihan Savaş'ın annesi Fahrünisa Hanım'a dönerek "Kızıma annesinden çok siz baktınız. Bugünlere siz getirdiniz. Allah sizden razı olsun. Siz eli öpülecek kadınsınız" diyerek övgüler yağdırdı.
Kendisine çiçek gönderen Perihan Savaş için ise, "Meleş'un annesi çiçek göndermiş. Perihan Hanım benim eski eşimdir. Ona da saygım sonsuz. Sonuçta kızımın annesidir" dedi. Sonra da kızı Melek Zübeyde için "Mutlu Ol Yeter" şarkısını söyledi. Tatlıses şarkıyı söylerken Perihan Savaş da kızını cep telefonundan aradı ve babasının sesini ona ulaştırdı.
'BİR YAŞAM PAYLAŞTIK'
İbrahim Tatlıses'in hayatında neredeyse hiç görmeye alışık olmadığımız bu diyalogların en güzeli ise yine sahnede yaşandı ve sanatçı elindeki gül yapraklarını Perihan Savaş'ın başından aşağı döktü.
Maksim'e İbrahim Tatlıses için geldiğini dile getiren Savaş, "Biz her ne kadar kavga de etsek dostuz. Beraber bir yaşam paylaştık. Ortada bir kızımız var. O benim her zaman dostumdur ve öyle olacaktır. Buraya geleceğimden haberi yoktu. Sürpriz yaptım" dedi.
Özay ORAL
|