kapat
02.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Lorant tedbir almalı

F.Bahçe dün seyircisinin müthiş desteğine rağmen çok kötü bir futbol oynadı. Daha 9. dakikada Serhat'ın ayağından kazandığı gole rağmen özellikle Simao'nun aldığı her topu rakibe vermesi ve faul yapması, Rapajç, Revivo ve Andersson'un hiç oyunda olmamaları, F.Bahçe'nin Rize karşısında bir türlü üstünlük kuramamasına neden oldu.

35. dakikada, geçen sene Adanaspor maçından beri ilk kez F.Bahçe lehine verilen penaltı tartışılırdı. Ama o dakikada Nicolas'ın da atılmasıyla rakip 10 kişi kalmasına rağmen sarı-lacivertliler üç pası doğru dürüst bir arada yapamadı.

2. yarı başladığında, dökülen Simao'nun yerine 10 kişilik rakip karşısında hem de 2-0 galip oynayan F.Bahçe, Johnson'u oyuna almakla bence en büyük hatayı yaptı. Çünkü Simao'nun pas yüzdesinin çok az olması, yerine giren oyuncunun da bu tip özelliklerden tamamen yoksun olması F.Bahçe'nin kötü oyununun bir başka nedeniydi. 2. yarının başında 10 kişilik Rizespor'un yaptığı ataklar, inanılmaz F.Bahçe seyircisinin takımını uzun süre ıslıklamasına neden oldu. Ceyhun'un oyuna girişi sarı-lacivertlileri biraz hareketlendirdi, ama Andersson'un yerine alınan Oktay maalesef güçsüzlüğünü bir kez daha belli etti.

Bu futbol hüsrana uğratır
"Dün Fenerbahçe'de kimi beğendin?" derseniz, ilk yarıda yüzde milyon bir gol kurtaran Rüştü ve Fatih iyi oynayan 2 oyuncuydu. Aslında Rize de, 11 kişiyken de 10 kişiyken de Fenerbahçe gibi, futbol adına ortaya doğru dürüst bir şey koymadı.

Lorant'ın her zaman yazdığımız gibi gençlere dönük bir oyuncu tarzını benimsemesi şart. Yoksa F.Bahçe dünkü futboluyla ligde 9 maç kala taraftarını hayâl kırıklığına uğratır. Muhteşem Fenerbahçe Stadı ve muhteşem seyirci dün futbol adına öksüz kaldılar. Ama dünkü maçta bir de Ünsal Çimen faulü vardı. Bu hakem arkadaşımız dün maalesef kötü günündeydi.

Sarı-lacivertlilerin şampiyon olabilmek için her zaman iyi oynaması tabii ki beklenmez. Ama dün kendi sahasında bu kötü futbolun da affedilecek bir yanının olduğunu sanmıyorum. Lorant'ın çok acele tedbirler alması şart. Dünün tek güzel şeyi, Fenerbahçe'nin aldığı üç puandı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır