kapat
02.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Hamileler gelmesin

Hamile kadınların belli bir aydan sonra uçağa binmeleri için doktor raporu gerekir. F.Bahçe maçlarına hamile bayanların 7 aydan sonra gelmeleri yasaklanmalı. Çünkü düşük yaparlar.

Yazıya böyle bir girişten sonra F.Bahçe'nin nasıl oynadığını herhalde tahmin etmişsinizdir. Hem de 10 kişi kalan Rizespor karşısında. Dün gece F.Bahçe'de vasat futbolcu yoktu. İyiler vardı, kötüler vardı. İyiler Rüştü, Mirkoviç, Serhat. İyiden biraz daha iyi olanlar var. Fatih ve Ümit. Diğerleri kötü oynamadılar. Çok kötü oynadılar.

F.Bahçe, hücuma kalkıyor. Andersson, Revivo, Rapajç, Ogün, Simao, hiçbirisi yalancı depar atıp, rakibi şaşırtıp topu başka arkadaşlarına kazandırmak için çalışmıyor. Alın kasedi elinize izleyin. Fenerli oyuncu taç atışı kullanırken 1 arkadaşını görebiliyor. Diğerleri "Onlar ne yapacak?" diye seyrediyorlar.

Rizespor'da herkes birbirine yardım etti. Oyundan düşen arkadaşlarının yardımına koştular. F.Bahçe'den fazla pozisyon yakaladılar. F.Bahçe'de Ümit'i ilk defa bu kadar iyi seyrettim. Fatih de sanki 40 yıllık Fenerli gibi oynadı. Her hareketiyle G.Saray takımından oyun terbiyesi aldığını belli ediyordu.

Fener'in penaltısı yanlış
Ünsal Çimen de o F.Bahçeli çok kötü oynayan 6 futbolcu gibi dün gece formsuzdu. Tuhaf fauller verdi. Olan faulleri vermedi. Sarı kartlarda dengesizdi. Revivo'ya yapılan hareketin penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Çünkü havalanan topta Revivo, topa gitmiyor. Topa hareket eden ve topla oynamak isteyen Recep'in önünü kesiyor. Recep yaklaşınca da kalçasını dayayarak eğiliyor, temasta da yere bırakıyor. Obstrüksiyonu yapan Revivo. Penaltıyı kazanan da Revivo. Nicolas'ın neden atıldığını anlayamadım. Önce sarı kart görüyor. Sonra direkt kırmızı. Demek ki küfür ediyor.

2.yarıdaki Rapajç'in penaltı istediği pozisyonda Rapajç'in önündeki topa Oumar dokunuyor. Topun yönü kornere doğru giderken Hırvat futbolcu, kaleye doğru koşuya devam ediyor. Koray geliyor, ayaklarını yükseltiyor, Rapajç düşüyor. Rapajç, topun peşinden gitmiş olsa ve Koray'ın hareketiyle yıkılsa penaltı. Ama bu pozisyonda değil.

Dönen topta Tetteh, tam topa vuracakken yani aksiyon başlamışken Abdullah arkadan ayağını sokuyor, rakibi görmeden topa dokunuyor. Tetteh, onun ayağına vurarak düşüyor. İlk dokunan Abdullah. Fakat yaptığı tehlikeli hareket. Yoruma açık. Hakemin kararına uymak gerekir. Bence penaltı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır