
Şölen başlıyor
Avustralya, sezonun ilk GP'sine evsahipliği yapıyor. Yarın 05.00'te başlayacak F1 sezonunda Schumacher, 5.şampiyonluğunu arıyor
Schumi rekor peşinde
Ve efsane geri döndü. Meraklılarının Ekim ayından beklediği Formula 1 Dünya Şampiyonası yarın sabah 05.00'te Avustralya'nın Melbourne kentinde start alıyor. GP'yi NTV canlı olarak yayınlayacak. 11 takım ve 22 pilot, dünyanın en hızlısı olmanın hesaplarını yapacak. Alman Michael Schumacher, Ferrari'siyle 5.kez şampiyon olup Juan Manuel Fangio'nun rekorunu egale etmek isteyecek. Schumi geçtiğimiz sezon GP birinciliği sayısını 53'e çıkarak ve 123 puan toplayarak yeni rekorlara imza atmıştı.
Coulthard gerilerde
Dün sabah yapılan idman turlarında en iyi dereceyi yine Ferrari'den Michael Schumacher, 1: 27.246 ile yaparken 0.477 saniye gerisinde takım arkadaşı Brezilyalı Rubens Barrichello, ikinci sırada kaldı. Michael'in kardeşi Ralf üçüncü, onun takım arkadaşı Kolombiyalı Montoya 4.sırada yer aldı. Geçen sezonun ikincisi Mc Laren pilotu David Coulthard ise 11.olabildi. Schumacher, Avustralya Grand Prix'sinde test sürüşleri yaptığı yeni model yerine geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştığı otomobille mücadele edecek.
|