kapat
31.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Adıyaman'daki UFO'lar gerçek
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Adıyaman'da, 26-27 Ocak tarihlerinde gökyüzünde 5 ayrı yerde izlenerek görüntülenen ve tanımlanamayan gök cisimlerinin, yaptıkları analiz ve tetkikler sonucu "UFO" diye tabir edilen cisimler olduğu sonucuna vardıklarını açıkladı.

Akılalmaz ölümler
Kocaeli'nde, Mehmet Fatih Ordukaya ve arkadaşı Eşref Nedim Salihoğlu, önceki akşam içki içmeye başladılar. İki arkadaş mezelerini alarak, Seramik İstasyonu'nda raylarda çilingir sofrası kurdular. Derin sohbete dalan arkadaşlar, Doğu Ekspresi'ni fark etmedi. Makinist de onları.. Ordukaya hayatını kaybetti.

Cani kapkaççı yakalandı
İstanbul Kurtuluş'ta bir evkadınını çantasını almak için 6 yaşındaki oğlunun gözü önünde 8 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki kapkaççı yakalandı. 3 gün önce meydana gelen olayda; E.A, yaraladığı ev kadını Münevver Yeşiltepe'nin içinde 2 milyon 750 bin lira bulunan çantası alarak kaçmıştı. Emniyet'teki sorgusunda hakkındaki suçlamaları reddederek "Kendi semtimde yapmam" diyen küçük eşkıya adı sorulduğunda "Azrail" yanıtını verdi. Ancak sanık, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde tedavisi süren Münevver Yeşiltepe tarafından teşhis edildi. E.A, yaşı küçük olduğu için Küçükleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Çocuklarının gözü önünde öldürüldü
Mersin'de Gülseren Gökçü adlı genç anne, misafirliğe geldiği annesi Şerife Aksoy'un evinde kar maskeli bir gaspçı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Tüyler ürperten cinayet, Davultepe Beldesi Kandak Mahallesi'nde meydana geldi. Komşusunu ziyaretten dönen büyükanne Şerife Aksoy, ikiz torunları Ahmetcan (1) ve Fevzi'yi kanlar içindeki annelerinin başucunda ağlarken buldu. Talihsiz kadın baygınlık geçirirken, olayı araştıran polis, evden son olarak kar maskeli bir kişinin ayrıldığını tespit etti. Öldürülen kadının 3 bilezik, kolye ve küpesinin de alındığı belirlendi.

Gaspçılar bu kez sert kayaya çarptı
İznir'de Bucaspor Kulübü Başkanı Yusuf Muhafız dün boğazına bıçak dayayan gaspçıların saldırısına uğradı. Çamdibi'ndeki işyerine giden Muhafız'ın otomobiline saat 11.00 sıralarında yaklaşan 3 kişi bıçak tehdidiyle cep telefonunu gasp etti. Bu sırada şaşkınlığını üzerinden atan Muhafız, silahına sarılıp havaya ateş açtı. Bunun üzerine gaspçılar korkuya kapılıp kaçtı. Olaydan sonra Boğaziçi Polis Karakolu'na ifade veren Muhafız "Silaha sarılınca kaçmaya başladılar. Peşlerinden koştum ama yakalayamadım" dedi. Öte yandan Muhafız'ın çalınan telefonu kimliği bilinmeyen kişilerce karakola gönderildi.

AIDS kurbanı aileye 105 milyar tazminat
Kızılay'dan aldığı kanla AIDS virüsü kapan Şanlıurfalı Işıkgöz ailesi 105 milyar lira tazminat kazandı. Müzeyyen Işıkgöz'e 1996'da Şanlıurfa Doğum Hastanesi'nde yaptığı doğum sırasında Kızılay'dan AIDS'li kan verilmişti. AIDS'li doğan bebeği Rukiye'yi 3 yıl önce kaybeden Işıkgöz, Sağlık Bakanlığı ve Kızılay'a açtığı davayı kazandı. Yargıtay'ın bozma kararı üzerine yeniden görülen davayı kazanan Müzeyyen Işıkgöz'ün ölen kızı için de dava açabilecek.

Hayvan hapishanesi
Balıkesir'in Havran ilçesinde tarım ürünlerine zarar veren hayvanlar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ekipleri tarafından yakalanarak, "Hayvan Hapishanesi"ne kapatılıyor. 30 hayvan kapasiteli hapisanenin "gardiyanları" bile bulunuyor. Alıkonan hayvanların sahipleri, bakım masrafları ve para cezası ödeyerek hayvanlarını geri alabiliyorlar.

Sivas canileri Almanya'da ortaya çıktı
Sivas Madımak Oteli'nde 33 kişinin yakılarak öldürülmesiyle ilgili yargılanıp hüküm giyen 3 kişinin Almanya'da olduğu kesinlik kazandı. 2 Temmuz 1993'teki olaydan sonra 7.5 yıl hapis cezasına verilen 3 kişi, Almanya'da olduğu hükümet yetkilileri tarafından da doğrulandı. Meclis Başkanlığı'na verilen bir soru önergesini yanıtlayan Almanya Dışişleri Bakanlığı, Metin Ceylan, Adem Ağabektaş ve bir hükümlünün iltica başvurusunda bulunduğunu belirtti. Bu taleplerden biri kabul edildi.

Kurye kıza 12.5 yıl!
Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yaparken midesine ve cinsel organına sakladığı 253 gram kokainle yakalanan Ukrayna uyruklu Valentine Boychuk, İstanbul 5 No'lu DGM'de hakim karşısına çıktı. Tercüman aracılığıyla son sözü sorulan Boychuk, "Kızım kanser hastası. Onu tedavi ettirebilmek için paraya ihtiyacım vardı. 3 bin dolar karşılığında bu işi kabul ettim" dedi. Valentine ve aynı davada yargılanan suç ortağı Andrew Amadi Uzo, "kokain ithal etmek" suçundan 12'er yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

371 milyar 1 kişinin (5-6-13-16-29+5)
ŞanS Topu'nda İstanbul Kartal'dan 5+1 bilen bir kişi 371 milyar 859 milyon 100 bin lira kazandı. Çekilişte 5 bilenler 1 milyar 144 milyon 225'er bin lira, 4+1 bilenler 77 milyon 105'er bin lira, 4 bilenler 10 milyon 45'er bin lira, 3+1 bilenler 2 milyon 935'er bin lira, 3 bilenler 780'er bin lira, 2+1 bilenler 900'ar bin lira, 1+1 bilenler 450'şer bin lira alacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır