kapat
29.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İffet Hanım gece turunda

Geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle tüm Türkiye'ye büyük bir üzüntü yaşatan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu her geçen gün iyiye giderken Erbil'in kaynanası İffet Altıntaş da İstanbul'da arkadaşlarıyla gece turu atıyor.
Geçtiğimiz Pazar gecesi bir bayan arkadaşı ile TGI Friday's'e giden İffet Hanım, çıkışta basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun iyiye gittiğini dile getiren güzel kaynana, "Şimdi de buradan onun yanına gidiyorum. Son durumuna bakacağım. Ama çok iyi durumda. En kısa zamanda kendini toparlayacaktır" dedi.

Ağır rahatsızlığı atlatan ve doktorları tarafından eski sağlığına kavuşmak üzere olduğu açıklanan Mehmet Ali Erbil'in bu hafta içinde taburcu edilmesi ve basının karşısına çıkarılmaması planlanıyor. Hastalığını reklam malzemesi yaptığı söylentilerinin çıkmasından rahatsız olan sanatçının hastanede basın toplantısı düzenlemekten vazgeçtiği ve gizlice kaçırılıp evine gideceği konuşuluyor. Bu arada Mehmet Ali Erbil'in yoğun çalışma temposunu bırakmasını tavsiye eden doktorlarına rağmen sanatçının taburcu olduktan hemen sonra dizi çekimlerine başlayacağı dizinin ilanlarından anlaşılıyor.

Özay ORAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır