kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Biraz bekleyin

F.Bahçe, Lorant-Oğuz ikilisiyle şimdiye kadar üç hazırlık, iki de lig maçı oynadı. Samsun maçında takım çok iyiydi. 90 dakika tek kale oynadılar ama gol atamadılar. Bunun da tek nedeni Andersson'du. Adam, bir santim bile zıplayamıyor. Hiçbir kafa topunu aşıramıyor. Bu durumda F.Bahçe'nin forvetinde gol atacak adamı olmuyor. Samsun'da 6 tane % 00 pozisyon vardı. Tamamen tesadüfi yenen golde de yine libero hatası gözlendi. F.Bahçe, her maç böyle gol yerse işler iyi olmaz.

Oğuz'un Lorant'ı Abdullah'ı sol içerde oynatmak için uyarması bence çok doğru. Sorun liberoda. Bana göre libero oynayacak üç oyuncu var: Abdullah, Ogün ve Hakan Bayraktar. Abdullah, orta sahada çok iyi. Hakan da iyi. Dolayısıyla bu mevkii Ogün'e kalıyor. Uche-Ümit ikilisi son derece ağır, gülle gibi oyuncular. Yan yana oynamaları futbol adına bir cinayettir. Biraz çabuk bir takım F.Bahçe'yi duman edebilir.

Takımın kondisyonu, saha içinde yayılması, pozisyon bulması iyi. F.Bahçe topu bütün sahada kullanmasını iyi biliyor. Belki puan farkı şu an yüksek ama üç puanlık sistemde her şeyin olabileceğini tahmin ediyorum.

Samsun maçını tenkit edenleri ben de tenkit ediyorum. 90 dakika tek kale oynayan ve tamamen tesadüfi bir golle kaybeden takımın eleştirilecek nesi var ki? Bence Fenerbahçe doğru yolda. Oğuz'un Lorant'a gençleri oynatıp 7 maç üst üste kazandığını, sonra yaşlılar gelince 5 maçta 4 gol yediğini açıkça anlatması lazım.

Forvete Oktay şart
Nurettin, rakipleri bir hafta önceden seyretmeli. Hafta içerisinde Rüştü'yü çalıştırır, gelecek haftaki rakiplerini de gider seyreder. Nurettin'in hafta sonu kafileyle gitmesi çok gereksiz. Rakibi seyreder, sonra F.Bahçe'nin maçına gelir.

Forvette Oktay şart. O gelirse çok şey değişir. Bu işin Andersson ile olamayacağı artık açık ve seçik belli. Andersson'da adam geçme yok. Sürat yok. Tek kafa topu aşıramıyor. Golü yok. Bir santim yükselemiyor. Ne yapayım böyle santrforu?

Lorant şu ana kadar kondisyon bakımından iyi. Oyunu kenardan yönetmesi de başarılı. F.Bahçe'yi eleştirmeyi bırakalım. Adam sihirbaz değil. Türk futbolunu bilmiyor. Takımını, rakiplerini tanımıyor. Zaman, zaman, zaman...

Tenkit etmekten başka hiçbir alışkanlığı olmayanlara açıkça şunu söylüyorum. Biraz bekleyin.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır