kapat
21.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Johnson'dan şok sözler

Ganalı oyuncu patladı: "Saha içinde herkesin dili tutuluyor. Önüne gelen dan-dun topa vuruyor. Aşmamız gereken ciddi sorunlar var."

'Kimse konuşmuyor'
F.Bahçe'nin sempatik futbolcusu Johnson, Samsunspor yenilgisine isyan etti ve sarı-lacivertli takımda futbolcular arasında yaşanan sorunları bir bir sıraladı: "Bizim en büyük eksiğimiz saha içinde kimsenin birbiriyle konuşmaması. Önemli pozisyonlarda Kimse kimseyi uyarmıyor. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesi gerekiyor. Aksi takdirde hepimiz çok büyük sıkıntılar yaşarız.

'Yardımlaşma yok'
Önüne gelen dan-dun topa vuruyor. Kimse kafasını kaldırıp 'Bu pası kime atabilirim' demiyor. Yardımlaşmayı sevmiyoruz. Birbirimizin açığını kapatmayı düşünmüyoruz. Bunları yapmazsak işimiz zor olur. 8 puan, çok önemsenecek bir fark değil. Ama bu sorunlar giderilmezse şampiyonluk zora girer. Göz göre göre kendi önümüzü kapatıyoruz."

Haydar PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır