kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Trabzon 3. sınavda
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Trabzonspor, devre arasındaki üçüncü özel maçında Makedon rakibi Olega ile karşı karşıya geliyor. Daha önce Slavia Sofya ile 3-3, Bratislava ile de 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, bugün saat 15.00'te Olega ile karşılaşacak. Teknik direktör Briegel'in karşılaşmada mümkün olduğu kadar çok futbolcuyu oynatacağı öğrenildi.

G.Saray, 2001'in en iyi 8. takımı
G.Saray, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) "2001 Yılının En İyi Takımları" sıralamasında, yıl içinde oynadığı maçlarda topladığı 244 puanla 8. oldu. G.Saray, 2000 yılında, Real Madrid'in ardından ikinciliği almıştı. 2001 değerlendirmesinde Liverpool 46 basamak birden sıçrayarak zirveye çıktı. F.Bahçe ise 161.'likten 96.'lığa yükseldi ve ilk 100 içindeki ikinci Türk takımı oldu.

Puhl: Türk hakemlerine daha fazla şans verilmeli
Dünyanın en iyi hakemleri arasında yer alan ve 2 yıl önce faal hakemliği bırakan Macar Sandor Puhl, "UEFA ve FIFA'nın, Türk futbolunun müthiş çıkışını göze alarak Türk hakemlerine daha fazla şans vermesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. Macaristan Futbol Federasyonu Asbaşkanı olan Puhl, "Ahmet Çakar gibi gelecek vadeden bir ismin hakemliği neden bıraktığını anlayamadım" derken, "Lorant disiplinli ve başarılı bir futbol adamı. F.Bahçe'de başarılı olacaktır. Daum da Beşiktaş'ı Avrupa'da kupa sahibi yapacak bir hoca" şeklinde konuştu.

Mirsad 1 numara
Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen milli basketbolcumuz Mirsad Türkcan, Avrupa Ligi'nde gururumuz oldu. CSKA Moskova'nın perşembe günü kendi sahasında KK Buducnost'u 88-83 yendiği maçta 27 sayı ve 23 ribauntla oynayan Mirsad geceye damgasını vurdu. Avrupa Ligi'nde 14.4 ribaund ortalamasıyla 1 numara olan Mirsad, en değerli oyuncu sıralamasında da zirvede bulunuyor.

Moshoeu sevinci
Bursasporda Moshoeu'nin G.Afrika Milli Takımı'ndan affını isteyerek Antalya kampına katılması yüzleri güldürdü. Mosheou'nin, yeşil-beyazlıların ikinci yarıdaki zorlu maçlarını düşünerek milli takımdan affını istediği, bu isteğinin kabul edildiği belirtildi.

Kocaelispor sessiz!
Kocelispor Antalya kampında oynadığı son hazırlık maçında Ukrayna 1.Ligi takımlarından CSKA Kiev ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında, sahada as kadrosuyla yer alan Kocaelispor, maçın ikinci yarısında, PAF takımıyla mücadele etti.

Cihat 3 hafta yok
Yimpaş Yozgatspor'da, Şanlıurfaspor ile yapılan maçında dizine darbe alan kaptan Cihat, yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacak. Cihat dışında sakat oyuncularının bulunmadığını belirten teknik direktör Rasim Kara, "Transferi bitirdik" dedi.

Bangladeş'e ceza
FIFA kurallarına aykırı hareket ettiği gerekçesiyle Bangladeş Futbol Federasyonu'nu, süresiz olarak tüm uluslararası müsabakalardan men etti. FIFA Sözcüsü Herren, 2.bir duyuruya dek Bangladeş'in hiçbir uluslararası futbol müsabakasına katılamayacağını ifade etti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır