kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kasırga Fener

Sturm Graz'dan sonra Göteborg da 3'lük tarife oldu. İlk yarıda bir gol atan Lazetiç 2. yarının başında da Revivo'ya asist yaptı. Son golü Henriksson kendi kalesine attı
F.Bahçe, Lorant'la çıktığı ikinci maçında da taraftarlarına galibiyet armağan ederek ligin ikinci yarısı için umut saçtı. Antalya'daki Efes Cup Turnuvası'nın ilk maçında Sturm Graz'ı 3-0 yenen sarı-lacivertliler dün akşam da İsveç ekibi Göteborg'u aynı skorla geçti.

Daha 42. saniyede golle burun buruna geldi F.Bahçe. Altıpas içinde Andersson'un pasında toplu buluşan Revivo sert vurdu, meşin yuvarlak kaleciden döndü. İlk dakikalarda rakibinin sertliğine rağmen tempoyu yükseltmek isteyen sarı-lacivertlilerin 10. dakikada kazandığı serbest vuruşu Revivo kullandı, kaleci Andersson yine başarılıydı.

F.Bahçe 14'te yine gole çok yaklaştı. Önce Rapajç'in, ardından da Revivo'nun şutlarında kaleci geçit vermedi.

Rüştü kaza yapıyordu
16. dakikada, olası bir 'Rüştü kazası' ucuz atlatıldı. Göteborg'un ani atağında kale alanından ileride olan Rüştü topa son anda yetişerek golü önledi.

F.Bahçe'nin aradığı gol, 39. dakikada geldi. Sağdan Hakan Bayraktar'ın pasında topla buluşan Lazetiç, ceza yayının çaprazından yerden sert vurdu, kaleci Andersson bu kez avlandı: 1-0. Lazetiç, golün 1 dakika sonrasında Revivo ile ceza alanında paslaştı, kaleciyi de geçti, ancak açısı daralınca 2. golden oldu. İlk yarı Lazetiç'in golüyle kapandı.

F.Bahçe ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada Lazetiç ortaladı, altıpas içindeki Revivo'nun yerden sert şutunda top ağlarla buluştu: 2-0.

54 ve 55. dakikalarda iki takımın da birer topu üst direkten döndü. Önce Eriksson ceza alanına girdi, şutu üst direkten geri geldi. Ardından Hakan Bayraktar penaltı noktası üzerinde dönerek vurdu, top direkte patladı.

90'da skor belli oldu. Ceyhun'la gelişen atakta topa son dokunan J.Henrikkson kendi ağlarını havalandırdı ve 90 dakikayı 2-0 üstünlükle kapatan Kanarya, yarın oynayacak finalin ilk yolcusu oldu.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır