kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tarkan'ın dünya starlığı palavra

Reha Muhtar'ın Ateş Hattı'na katılan İbrahim Tatlıses yine herkese verdi veriştirdi. İbo'nun eleştiri oklarından Tarkan da nasibini aldı
Reha Muhtar'ın Ateş Hattı'na katılan İbrahim Tatlıses, yine herkese verdi veriştirdi. Programı şarkılarıyla da renklendiren Tatlıses, kendisiyle ilgili bilinmeyen konulara açıklık getirdi. Daha önceki açıklamalarında Sezen Aksu ile birlikte seçilmiş insanlar olduklarını dile getiren İbrahim Tatlıses, "Ben kendimi her zaman Allah'a yakın görüyorum. ve yine görüyorum ki bana kötülük yapanlar cezalarını ilahi adaletten buluyor" diye konuşurken yanında oturan arkadaşı Aydemir Akbaş Tatlıses'in bir mucizesini anlattı.

İBO'NUN KERAMETLERİ
"Dizi çekiminde birinin seti terkedeceğini hatta gece otelden kaçacağını söyledi. Biz güldük. Gece odasının kapısının önünde birini bekletti ve o kişi gerçekten kaçarken yakalandı. İbrahim'in yakınları böyle birçok olaya şahit olmuştur." Ramazan Bayramı'nda Antalya Club Zigana'da sahne alan Tatlıses, aynı mekanda yılbaşı gecesi sahne alan popstar Tarkan'a da fena yüklendi: "Aynı yerde bizi 1700 kişi izledi. Tarkan ancak 800 kişi toplayabildi. Bir de 72 ülkeden izlendi diye bir yalan uydurdular. Böyle bir şey olmadı. Bu televizyon yayını değil internetten yapılan bir yayındı."

339 ELEMANIM VAR
İbo, Tarkan'ın dünyaya açılmasıyla ilgili olarak da "Tarkan söylendiği gibi dünya starı falan değil. Onun dünya starlığı bir palavradır. Ben Antalya'da ondan çok daha fazla seyirci topladım; kasedim de daha çok sattı. Beni, etraftaki tüm komşu ülkelerde çok iyi tanırlar. Tarkan ise daha yeni yeni tanınıyor" dedi. Tatlıses, ne kadar vergi ödediğinin sorulması üzerine de 5 yılda toplam 10 milyon dolar vergi ödediğini belgeleriyle gösterdi. "Türkiye'de benden çok iş alan ve benden çok kazanan sanatçı yok" diyen Tatlıses şirketlerinde toplam 339 kişinin çalıştığını ve her ay 120 milyar maaş ödemek zorunda olduğunu belirtti.

"BANA EVLİLİK YASAK"
Bir genç kızın "Siz kadınlarınızla nikahsız yaşıyorsunuz. Kızınız Zübeyde'nin sevdiği adamla nikahsız yaşamasına izin verir misiniz?" şeklindeki sorusuna çok kızan İbo, soruyu şöyle yanıtladı: Ben nikahsız yaşıyorum çünkü hayranlarım evli olmamı kabul edemiyorlar. Mesleğimden dolayı nikahsız yaşıyorum. Kızımın nikahsız yaşamasına asla izin vermem!

Bülent İPEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır