kapat
31.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ayşegül eylemde

Sanatçı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, SABAH Gazetesi'nde yayınlanan yazılarından derlediği 'Ayşegül Kitapta' isimli kitabını 'Hayvan Hakları Yasası'nın TBMM'den geçmesi için imzaladı.
TÜYAP Sergi Sarayı'nda Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği'nin standında gerçekleşen imza günü büyük ilgi gördü. Hayvansever okurlar, Meclis'te beklemekte olan 'Hayvan Hakları Yasası'nın yürürlüğe girmesi için imza kampanyasına katıldı.

OTOBİYOGRAFİSİNİ YAZACAK
Aldinç, kitabına gösterilen ilgiyi şöyle değerlendirdi: "Dostlarım ve yakın çevrem küçüklüğümden beri yazdığımı bilirler. Yani bu benim için yeni bir şey değil. Bu ilk kitabımda hayata bakış ve algılayışıma ilişkin yazılarım yer alıyor. Bu bakış içinde hayvanlara duyduğum sevgi de var elbet. Gösterilen ilgi gerçekten çok güzel, özellikle de bunun hayvan severlerden gelmesi benim için ayrı bir gurur ve mutluluk." Aldinç bir sonraki kitabının kendi biyografisi olacağını söyledi.

Alper URUŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır