kapat
31.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeterli bilgiye sahibim

Fenerbahçe Antrenörü Çetin, "Uzun zamandır futbolun içindeyim. 1.5 yıldır da antrenörlük yapıyorum. Bir takımı yönetmek için gerekli bilgiye sahibim" dedi
Fenerbahçe'de Mustafa Denizli'nin görevine son verilmesinden sonra takımı ikinci yarıya hazırlama görevini üstlenen, yeni hoca gelene kadar tam yetki verilen ve hatta adı teknik direktör adayları arasında geçen Oğuz Çetin, ilk kez konuştu.

İkinci yarı hazırlık çalışmalarının planlandığı gibi sürdüğünü belirten Çetin, idmanlar için sarı-lacivertli takımın eski hocalarından yardım alıp almadığına ilişkin bir soruya "Uzun zamandır futbolun içindeyim. 1.5 yıllık antrenör olarak da yeterli taktik ve teknik bilgiye sahibim. Takımı çalıştırırken kendi programımı uyguluyorum" ifadesini kullandı.

Takımdan memnunum
Çetin, futbolcuları için de "Çalışmalarından çok memnunum. Hepsi çok duyarlı. Zaten duyarlı olmaya da mecburlar. Ortaya konulan prensiplere hepsi uymak zorunda. Başka şansları yok" diye konuştu.

F.Bahçe'nin yeni teknik direktörüyle ilgili yorum yapmayacağını belirten Çetin, kendisiyle ilgili "Bana pas vermezdi. Kırıta kırıta yürürdü. Ona Ayşe teyze' derdik" şeklinde açıklamalar yapan eski takım arkadaşı Tanju Çolak'la ilgili soruları da yanıtsız bıraktı.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır