
Yeşim gelinlik giydi
Cemil İpekçi'nin 'Binbir Gece Masalı 2002' adlı defilesinde gelinlik giyen Yeşim Salkım: Gelinliğin uğuruna inanırım. Umarım iş hayatımda bana uğur getirir
Ünlü modacımız Cemil İpekçi'nin Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği ve 'Binbir Gece Masalı 2002' adını verdiği defilesi büyük beğeni topladı. 80 kostümün sergilendiği kreasyonu podyumların ünlü mankenleri sundu.
TARİHİ GELİNLİK
Koreografisini Uğurkan Erez'in yaptığı defilede podyumların gözde mankenleri Çağla Şikel, Asuman Krause, Bilge Kara, Ebru Şallı, Burcu Kutluk, Sinem Öztufan, Yüksel Ak, Özgül Kavruk, Sanem Balcı, Yonca Kenger, Şenay Akay, Sema Şimşek, Esra Eron, Didem Taslan, Sinem Güven ve Yeliz Öney yer aldı. Defilenin finalinde ise eşi Hakan Uzan'dan kısa bir süre önce ayrılan Yeşim Salkım podyuma çıktı. Boşanma arifesinde Yeşim Salkım'ın 300 yıllık altın sırmalı bir kumaştan yapılmış özel gelinlik giymesi ilgiyle karşılandı.
SÜPER BİR MODEL
Cemil İpekçi defile sonrası yaptığı konuşmada "Yeşim mankenleri bile gölgede bıraktı. Bence süper bir model olabilir" dedi. Yeşim Salkım ise tekrar evleneceği söylentilerini yalanlarken "Gelinlik giymek bana uğur getiriyor. Evlenmeden önce yine Cemil İpekçi'nin bir defilesinde gelinlik giymiştim ve ardından evlenmiştim. Ama bu kez işimde uğur getirmesini istiyorum. Önümüzdeki günlerde Günay'da sahne alacağım. Umarım bu defile uğurlu gelir ve Günay'da patlama yaparım" dedi.
Serkan BAL
|