kapat
17.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Taraftar kurbanı

Bordo-mavililer, Erman'la öne geçti. 87. dakikada "küfür yüzünden" maçı 5 dakika durduran hakem Erdemir'in +92'deki hediye penaltısında İsmail, Gençler'i güldürdü
Kara kış ne bayram dinliyor ne seyran. Geldi mi bir geliyor, pir geliyor. Tıpkı dün Ankara'ya geldiği gibi. Dün bir başkentin ayazına çarpıldık; bir de Orhan Erdemir'in düdüklerine. 19. dakikada Cafer'in düşürülüşü buz gibi penaltıydı ama Erdemir, soğuktan olacak düdüğü ile dudağı arasındaki senkronu kuramadı. Üst üste galibiyetlerle toparlanmış görünen Trabzonspor, komadan çıkmaya çalışan G.Birliği'ne Karadeniz inadı gösteriyordu. 20. dakikada Ahmet Hassan taç çizgisine yakın bir yerden kaleyi yokladı ama Metin Aktaş, kardan adam değil kaleci olduğunu gösterdi. İkinci yarı daha çok risk alan G.Birliği, aradığı golü kalesinde görüverdi. 47. dakikada buz tutmuş zeminde, Zafer'in ortasında topu önünde bulan Erman hiç bekletmeden vurdu: 0-1.

Nihat direğe nişanladı
Ne olduysa bu golden sonra oldu. G.Birliği'nin bir avuç centilmen taraftarı, Türkiye Ligleri için cılız sayılabilecek kötü tezahüratta bulununca Orhan Erdemir ilk anonsunu yaptırdı. Ardından G.Birliği kaçırdıkça kaçırdı. Cafer, M'Bayo ve Nihat birbirleri ile yarışa girdiler. Nihat'ın 70'teki şutunun gol olmasına izin vermeyen üst direkti. Kaçırdıkça kaçıran G.Birliği daha bir agresif oynamaya başlayınca az sayıdaki Trabzonspor seyircisinden de tepki geldi. Bu tepki, federasyon ve hakem aleyhine küfüre dönüşünce Orhan Erdemir ikinci anonsunu yaptırdı.

Erdemir de olmasa
İdris'in girişiyle canlanan G.Birliği'nin imdadına yetişen Orhan Erdemir oldu. Konuk taraftarın kötü tezahüratı üzerine 87'de soyunma odasının yolunu tutan Erdemir, 5 dakikalık bir aradan sonra sahaya döndü ve +92'de evlere şenlik bir penaltı verdi. Buz gibi havada bu düdükle herkes buz kesmişti ki, en canlı görünen İsmail Güldüren atışı gole çevirerek hem takımını güldürdü hem de skoru belirledi: 1-1.

Tayfun BAYINDIR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır