|
|

Robin Hood muhtar
Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Muhtarı ünlü firmalardan topladığı 20 milyarlık giysiyi ihtiyaç sahiplerine tek tek dağıttı
Bayrampaşa'nın 60 bin nüfuslu Yıldırım Mahallesi'nde iki dönemdir muhtarlık görevini sürdüren 37 yaşındaki Adnan Liçina, örnek bir hizmete imza attı. Türkiye'nin ünlü firmalarının kapısını çalarak 20 milyar lira değerinde 3 bin parça giysi toplayan genç muhtar, bunları mahallesindeki yoksullara dağıttı. Ayrıca 30'ar kiloluk 1000 tane yiyecek kolisi hazırlatan Liçina, bunları tek tek dolaşarak ihtiyaç sahiplerine verdi.
Mahallesinde yardıma muhtaç çok sayıda aile olduğunu söyleyen Liçina, "Herkesi bu tür yardımları yapmaya davet ediyorum. Muhtar olarak görevimiz sadece ikametgah belgesi vermek olmamalı. Ben yardımların ihtiyacı olanlara ulaşması için elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.
Muhtarlarından çok memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri de Adnan Liçina'nın belediye başkanları ve diğer muhtarlara örnek olmasını istedi.
RAMAZAN YAZGAN
|