|
|

İstanbul Turu
Tüp geçitte imza günü
Boğaz'a inşa edilecek tüp geçiti ile Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının mühendislik-müşavirlik hizmetleri sözleşmesi Ulaştırma Bakanı Oktay Vural ve inşaatı üstlenen konsorsiyum arasında bugün imzalanacak.
MAKUT şov yaptı
MİGROS Arama Kurtarma Ekibi'nin (MAKUT) Kadıköy'deki Genel Müdürlük binasında yaptığı deprem tatbikatı gerçeği aratmadı. Genel Müdürlük personelinin binayı boşaltmasının ardından, MAKUT ekibi kısa sürede yaralıları kurtardı.
Beyaz Masa'dan güleryüz eğitimi
Beyaz Masa, eğitim çalışması başlattı. Halkla ilişkiler uzmanlarınca verilen eğitimde personele, halka nasıl davranılması gerektiği, güleryüzün önemi gibi konularda bilgi aktarılıyor. Eğitime ilk olarak Büyükşehir personelinden başladıklarını söyleyen Beyaz Masa Şefi Cevdet Tellioğlu, "Daha sonra ilçe belediyelerinin personelini de bilgilendireceğiz" diye konuşuyor.
Haliç'te köpek balığı avlandı
Geçen ay yunus balığına rastlanan Haliç'te dün akşam da bir köpek balığı avlandı. Amatör bir balıkçının olta ileyakaladığı 35 santimetrelik köpek balığı yavrusu herkesi şaşırttı. Ölmemesi için tekrar suya bırakılan köpek balığının Haliç'te yaşayan 26'ncı balık çeşidi olduğunu söyleyen İSKİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu, "Dünyanın en büyük çevre projesi olan Haliç'in temizlenme işlemi başarı ile tamamlanmıştır. Önümüzdeki yıl Haliç'te gönül rahatlığı ile yüzülebilecek" diye konuştu.
Havalimanında sergi
Ressam Mustafa Kemal Akçan ilk kişisel sergisini Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali'nde açtı. Amacının resimlerini herkese tanıtmak olduğunu söyleyen Akçan, "Ne yazık ki ülkemizde resimler sadece sergi salonlarında sanatseverlerle buluşabiliyor" dedi.
|