kapat
08.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Medeni Kanun'a onay

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu ile 4722 sayılı Türk Medeni Kanununun Yürürlüğü ve Uygulama Şekli Hakkında Kanun'u onaylandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Sezer, onayladığı kanunu yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.

DGM YASASI
Öte yandan Sezer tarafından veto edilen ve önceki gün TBMM Genel Kurulu'nca aynen benimsenen, Devlet Güvenlik Mahkemeleri'nin (DGM) görev alanlarının daraltılmasına ilişkin yasanın 4 maddesi, dün Çankaya Köşkü'ne gönderildi. Dün öğle saatlerinde Köşk'e gönderilen yasa için 15 günlük "onay" süresi başlamış oldu. Sezer'in, daha önce bir kez geri gönderdiği bu yasayı yeniden veto etme hakkı bulunmuyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır