kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vekillere 5 yıldızlı kıyak gezi

15 gün, 5 yıldızlı otellerde konaklama, kömür ateşinde mercan balığı, jumbo karides... İşte bu gezinin vekile olan maliyeti: 1 milyar 860 milyon lira
Kıyak emeklilik ve kıyak maaş düzenlemelerinin gerisindeki isim olarak dikkat çeken Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Zeki Çeliker, bu kez de tur organizasyonuna girişti. Çeliker, ekonomik kriz ortamında milletvekilleri için Uzakdoğu'ya 2 haftalık 'yılbaşı programı' düzenledi. Bütçe yasası görüşmelerinin tamamlanmasından sonra 19 gün tatil planı yapan milletvekillerine birer davet yazısı ile tatil programını gönderen Çeliker, 29 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında tasarlanan tatil maliyetinin kişi başına toplam 1245 dolar (1 milyar 860 milyon TL) olduğunu bildirdi. Milletvekilleri eşleriyle birlikte geziye katıldıkları takdirde 3 milyar 720 milyon lira ödeyecekler. Tatil programına katılmayı düşünen vekillere tanınan süre 10 Aralık'ta doluyor. Çeliker, milletvekillerine gönderdiği yazıda,daveti şöyle yaptı:

YÜZDE 40 İNDİRİM
"Bu seyahatin iki kişilik odada kişi başına maliyeti 1245 dolardır. Fiyata toplam 6 adet yemek dahil olup, konaklama sizlerin defalarca kaldığı otellerden çok daha lüks 5 yıldızlı otellerde olup, yılbaşı tarifesi de göz önüne alındığında, fiyat diğer firmalara göre çok daha ucuza gelmektedir. Aynı koşullarda gezi bedeli Setur firmasında 1515 dolar, Asyatur'da 1495 dolar, Travelhouse'da 1725 dolar, Travel Club'da 1495 dolar. Sınırlı olan kontenjanı göz önünde tutarak, istekli üyelerimizin kararlarını iyice düşünerek vermelerini ve sonradan vazgeçmemelerini önemle rica ederim."

Şamil TAYYAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır