kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Asena ve Zeyna Kalkavan'ı ağlattı

Yeniköy'deki yalısının bahçesine atılan zehirli yemekle iki köpeğini kaybeden ünlü armatör Sefer Savaş Kalkavan'ın eşi Reyhan Kalkavan 'Bunun hesabını soracağım' dedi
Armatör Sefer Savaş Kalkavan'ın eşi Reyhan Kalkavan'ın çocuğu gibi sevdiği Koli-Labrador cinsi 2 köpeği, Yeniköy'deki yalılarının bahçesine atılan yemeklerle zehirlendi. Komşularının 4 köpeğinin de atılan zehirli yemeklerle öldüğünü kaydeden Kalkavan olayı şöyle anlattı:

"24 Kasım Pazar günü saat 12.00 sularında sabah yürüyüşünden eve döndüğümde korkunç bir manzarayla karşılaştım. Köpeğim Asena yerde can çekişiyordu. Onu veterinere yetiştiremedik. Sonra Zeyna da aynı şekilde çırpınmaya başladı. Veterinere götürdükten 16 saat sonra onu da kaybettik. Daha sonra bizim bahçeye giren 4 komşu köpeğinin de aynı nedenle öldüğünü öğrendik. Hayatımın en acı günlerinden biriydi."

Köpeklerinin ölümünden iki gün önce, yalılarının önünde bir kadının 2 sokak köpeği tarafından ısırıldığını ileri süren Kalkavan, kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen sözkonusu hayvanları Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kocataş Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüp aşılattığını savundu.

'OTOPSİ YAPTIRDIM'
Köpeklerinin ölüm nedeninin tam olarak belirlenmesi için Avcılar'daki bir veteriner merkezinde otopsi yaptırdığını söyleyen Kalkavan, çıkacak sonuca göre sorumlular hakkında dava açacağını vurguladı. Kalkavan, "Veterinerler, köpeklerimizi öldüren zehirin öyle ulu orta satılan bir madde olmadığını söylediler. Ancak her şey otopsiden sonra belli olacak" dedi.

Bekir BATU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır