
Nihat tamam gibi
Paris'te Toshack ve İspanyol kulübünün yöneticileri ile görüşen Nihat için 50 bin dolarlık fark kaldı. Nihat 4.5 yıllık sözleşmeyi kabul ederse, toplam 225 bin dolarlık farkı Beşiktaş ödeyecek
Aylardır konuşulan, Beşiktaşlı Nihat'ın Real Sociedad'a transferi tamamlanmak üzere. İki gündür Paris'te bulunan, teknik direktör Toshack'ın yanısıra İspanyol kulübünün yöneticileri ile görüşen Asbaşkan Yıldırım Demirören, menajer Sinan Engin ve Nihat Kahveci dün transfer görüşmelerini tamamladılar.
Nihat'ın dün yaptığı görüşmelerden sonra transfer için ikna olduğu ve 4.5 yıllık sözleşme için yıllık net 1 milyon dolar talep eden futbolcunun 900 bin dolara kadar indiği öğrenildi. Real Sociedad yetkilileri de 850 bin dolara kadar yükseldi. Aradaki toplam 225 bin dolarlık farkı Beşiktaş kulübünün ödemesinin de gündemde olduğu belirtildi.
Menajer Sinan Engin, Real Sociedad yöneticileri ile yaptıkları görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ve bu transferin tamamen Nihat'ın kararına bağlı olduğunu vurguladı. Engin, "Biz İspanyol kulübü ile anlaştık. İki gündür Paris'te yaptığımız görüşmelerde Nihat'a çok güzel bir teklif yaptılar. Ancak son sözünü henüz söylemedi. Düşünmek için zaman istiyor. Karar tamamen kendisine aittir" dedi. Engin, Nihat'ın Real Sociedad'a transfer olması halinde, İspanyol Kulübü'nden 5 milyon dolarlık bonservis bedelinin yanısıra Litvanyalı forvet oyuncusu Jankauskas'ı alacaklarını da sözlerine ekledi.
Fatih DOĞAN
|