|
|

İkiz Rambolar'a ABD piyangosu
Burma'da yönetime karşı savaşan ikizlere ABD vatandaşlığı veriliyor. Doğaüstü yetenekleri olduğuna inanılan ikizler çekirdekten yetişecek
BurmalI ünlü terörist ikizler Johnny ve Luther Htoo Amerikan vatandaşı olma yolunda... Burma'da yönetime karşı savaşan ayrılıkçı militanlarla birlikte dağlarda terör estiren, insanları rehin alan, ellerinden sigara düşmeyen ve boylarından büyük otomatik silahlar kullanan 11 yaşındaki ikiz erkek kardeşler yıl başında Taylandlı yetkililere teslim olmuştu.
ABD TEMSİLCİSİ GİTTİ
"Tanrı'nın Ordusu" adında bir terörist örgüt kuran ikizler Burma ordusuna karşı savaşta yer almış ve militanların maskotu haline gelmişti. Daha sonra Birleşmiş Milletler yetkilileri ikizleri mülteci koruma yasaları kapsamında üçüncü bir ülkeye gönderme kararı almıştı. ABD'li görevliler bu hafta içi Tayland'a giderek ikizleri "ABD'ye davet" prosedürünü başlatacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|