kapat
05.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KISA KISA KISA

FED'in 10. faiz indirimi yolda
ABD'li finans uzmanları ülkede son 20 yılın en yüksek işsizlik oranlarıyla karşılaşılması üzerine ABD Merkez Bankası'nın (FED) onuncu kez faiz indirimine gitmesini gerekli görüyor. 11 Eylül olaylarından hemen sonra gecelik faizleri yarım puan indirerek 2.5'e çeken FED'in bu sefer 0.25 puanlık bir faiz indirimi yapması bekleniyor. Ancak, uzmanlar, resesyonun hızının kesilmesi için yarım puanlık indiriminin şart olduğu görüşünde.

İngiliz asili Jaguar'a yılın otomobili ödülü
Jaguar'ın X-Type modeli 2001 yılı için İskoçya'da Yılın Otomobili Ödülünü kazandı. İskoç Otomobil Yazarları Derneği tarafından verilen bu ödül, son 12 ay içinde İskoç yazarları tarafından aday gösterilen 60 model arasından titizlikle seçildi. Jaguar neslinin en genç temsilcisi X-Type'ın ar-ge çalışmaları için 300 milyon pound harcayan şirket, bu modelle atağa kalkmayı hedefliyor. Jaguar X-Type'ın 2.5lt ve 3.0 lt'lik motor versiyonları bulunuyor.

Audi A4, Türk tüketicilerden tam not aldı
Audi'nin geçtiğimiz yıl yenilenen ve Avrupa'da geniş pazar payı bulan, orta sınıftaki temsilcisi A4, Türk tüketicilere tarafından da büyük ilgi görüyor. A4'ün 5 farklı motor versiyonu bulunuyor. Araçta manuel vites seçeneğine ilaveten kademesiz multitronik seçeneği de mevcut. Multitronik sürücüye otomatik ve debriyajsız manuel kullanım zevkini vites kademelerini hissettirmeden yaşatıyor. Multitronik ilk etapta sadece ön tekerleklerden çekiş ile birleştirilebiliyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır