kapat
04.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dekorasyon Fuarı'nda SABAH farkı

SABAH Grubu'ndan tasarımcılara büyük destek. İki gün önce açılan ve bugün sona erecek olan Mimari ve Dekorasyon Fuarı'nda stand açan SABAH grubuna bağlı Vizyon, Dekorasyon, Home Art ve House Beautiful dergileri ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.
Fuarda, SABAH Grubu'nun dergi standlarında görev alan mimari ve dekorasyon alanındaki uzman öğretim görevlileri, fuar ziyaretçilerinin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

İLGİNÇ AKTİVİTELER
Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen Mimari Dekorasyon Fuarı'na özellikle bugün ziyaretçi akını bekleniyor. Vizyon, Dekorasyon, Home Art ve House Beautiful dergilerinin form karşılığı ücretsiz olarak dağıtıldığı fuarda, ilginç aktivitelerde düzenlenecek.

Can ESENTAŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır