kapat
01.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 MEDYA
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

PODYUMA SON KEZ SİLİKONLU ÇIKTI

İlk kez bir iç çamaşır defilesine çıkan Ebru Şallı, "Beni silikonlarımla son kez görüyorsunuz. Çocuk doğurmayı düşünüyorum. Onlardan kurtulacağım" diye konuştu
Uzun zamandır podyumlarda boy gösteren güzel manken Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde ilk kez bir iç çamaşırı defilesinde görev aldı. Koleksiyondaki en kapalı çamaşırları tercih eden Şallı, bu defileden 1000 dolar alırken, aynı defilede giydikleri 'g-stringler'le yürek hoplatan Ruslar ise kişi başına 300 dolar ile yetindi. Çizgisinden dışarıya çıkmayan Ebru Şallı'nın, frikik vermemek için kimi zaman çamaşırları üstüste giydiği gözlendi. Güzel manken Şallı, ciddi bir ilişki yaşadığı sevgilisi Harun Tan'dan defile için izin almakta güçlük çektiğini söyledi. "Harun, iç çamaşır defilelerinde yer almamı istemiyor" diyen Şallı ekledi: "Bu yüzden benim için özel iç çamaşırları dikildi. Bunlar gördüğünüz gibi çok seksi ve transparan değil. Tam benim çizgimde çamaşırlar. Zaten onay alabilmek için defileden birkaç gün önce Harun'a özel bir defile düzenledim" diyor.

ÇOCUK DOĞURACAĞIM
52 kilodan 47 kiloya düşen güzel manken Ebru Şallı, ince fiziğine göre çok büyük duran silikonlarını da çıkartacak. Bunun için doktorundan gün aldığını söyleyen Şallı, "Beni silikonlarımla son kez görüyorsunuz" diyor. Bu defile için doktorundan aldığı operasyon tarihini son anda iptal eden Şallı, "Bu tarz defilelerde büyük göğüs şart.

Ama çocuk doğurmayı düşündüğüm için bir an önce silikonlarımdan kurtulmak istiyorum" diye konuştu. Defileyi kadınlardan çok, erkekler büyük bir merakla izledi. Eşleriyle birlikte davet edilen erkeklerin tek başlarına gelmeyi tercih ettiği de gözden kaçmadı.

Gülşen YÜKSEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır