kapat
01.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 MEDYA
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KISA KISA KISA

Polis baskınında ölüm gerginliği
AĞRI'NIN Doğubayazıt ilçesinde önceki gece polis, HADEP İlçe Başkanı Nedim Koçkar'ın evine bir ihbar üzerine baskın düzenledi. İlçe Başkanı'nın zabıta memuru kardeşi Burhan Koçkar (25), güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu vurularak öldü. Olayın ardından gerginleşen ilçede bin kişilik bir grup Emniyet'e yürüdü, polisle taşlı sopalı çatışmaya girdi. Çevre il ve ilçelerden gelen takviye ekipler ile olaylar güçlükle kontrol altına alındı. Ağrı Valisi Cumhur Ersoy, ilçede son durumun sakin olduğunu bildirdi.

Kenan TAŞKIN (SHA)

Ağar'ın akrabası dağda kayboldu
İÇEL'İN Silifke ilçesinde dün gezinti yapmak için dağa çıkan Levent Mehmetoğlu adlı genç kayboldu. Mehmetoğlu dün saat 11.00'de annesini cep telefonundan arayarak dağda olduğunu söyledi. Ancak akşam geç saatlere kadar gencin geri dönmemesi ve cep telefonundan ulaşılamaması üzerine baba Server Mehmetoğlu durumu jandarmaya bildirdi. Elazığ Bağımsız Milletvekili Mehmet Ağar'ın akrabası olduğu öğrenilen gencin bulunması için Sivil Savunma ve jandarma ekipleri seferber oldu.

Temel EREN

Kapkaççı polis suçüstü yakalandı
AYDIN Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Şahin Falay (28), bir bayanın çantasını çalıp, kaçarken suçüstü yakalandı. Olay, Aydın adliye binası yakınlarında dün akşam meydana geldi. Yolda yürüyen Saniye Aslan'ın çantasını kapan Şahin Falay, koşarak caddede bekleyen bir otomobile bindi. Sürücüye "Ben Polisim. Beni çabuk hastaneye götür" diye talimat veren Falay, kısa süre sonra yakalandı. Çanta Saniye Aslan'a teslim edilirken 6 yıllık polis, Şahin Falay, çıkarıldığı mahkemece "Kapkaçcılık" ve "Gasp" suçlarından tutuklandı.

Ankara'da sokak ortasında 2 infaz
ANKARA'NIN Aydınlıkevler semtinde dün akşam iki kişi silahla vurularak öldürüldü. 06 HZ 379 plakalı özel aracın sürücüsü Mehmet Kalaycı (38) ile Fikri Çöpçü (38) adlı kişi, göğüslerinden silahla vurulmuş olarak bulundu. Sürücü Mehmet Kalaycı'nın cesedi aracın şoför mahallinde, Fikri Çöpçü'nün cesedi ise aracın bir-iki metre uzağında kaldırımda bulundu. Çevreyi güvenlik kordonuna alan polis, soruşturmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, olayla ilgili 1.75 boylarında 20-22 yaşlarında bir kişinin arandığını bildirdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır