kapat
30.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Aybaba mucizesi


İlk 6 haftada sadece 5 puan alıp, 15. sıraya inen kırmızı-siyahlılar, Samet Aybaba ile son 4 maçta 4 galibiyetle tam 12 puan topladı ve ligde 5.liğe kadar yükseldi

G.Antep korkulu rüya
Samet Aybaba'lı Gaziantep durdurulamıyor. Sezon başındaki kötü günleri atlatan kırmızı-siyahlılar, Aybaba göreve geldiğinden beri oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak 5. sıraya kadar yükseldi. G.Antepspor sırasıyla D.Bakır, Samsunspor, Malatyaspor ve İstanbulspor'u mağlup etti. Son iki sezonda ligi 3. sırada bitirerek büyüklerin korkulu rüyası haline gelen G.Antepspor, bu sezon başında aldığı kötü sonuçlarla korkulu rüyayı kendisi gördü.

Lav aşısı tutmadı
Tevfik Lav'ın çalıştırdığı G.Antep, 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile sadece 5 puan toplayabildi. Ligde 15. sıraya düşen G.Antep, UEFA Kupası'ndan da ilk turda elenince yönetim görevi bıraktı. Başkan Celal Doğan kararını geri aldı almasına ama Lav istifa etmek zorunda kaldı.

Aybaba ile coştu
Geçen sezon G.Birliği ile Türkiye Kupası'nı kazanan Samet Aybaba takımın başına geldikten sonra 4 maçta 4 galibiyet alan G.Antep, bu hafta sonu F.Bahçe'yi ağırlayacak. İstanbulspor'u yenerek zirve yolunda önemli bir rakibi geçen kırmızı-siyahlı ekip, sarı-lacivertli rakibinden geçen sezon 3-0'dan 4-3 verdiği karşılaşmanın da rövanşını almayı düşünüyor.

MURAT DEMİRYAS

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır