kapat
30.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kart öfkesi


F.Bahçe Teknik Direktörü, kırmızı kart gören Johnson'a 10 bin $, gereksiz sarı kart gören Lazetiç'e 1000 $ ceza verdi. Cezalar primlerden kesilecek
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli uyarılarına rağmen, oyuncularının gereksiz kart görmeye devam etmesi üzerine ceza mekanizmasını işletmeye başladı.

Malatya deplasmanında kırmızı kart gören Johnson'a tam 10 bin $ (16 milyar lira) ceza kesen Denizli, gereksiz bir sarı kart gören Lazetiç'i de affetmedi ve 1000 $ cezaya çarptırdı. Bu cezalar futbolcuların primlerinden kesilecek ve sonra Samandıra'daki personele dağıtılacak

18 futbolcu çıkmıyor
F.Bahçe'de Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçı öncesi 7 futbolcunun sakatlığı yüzünden 18 kişilik kadro kurulamıyor. Revivo, Rapajc, Mustafa, Abdullah, Ogün, Mirkoviç ve Serhat'ın yokluğu yüzünden F.Bahçe 23 kişilik kadrosundan 15 futbolcu ile sahaya çıkacak.

Bu futbolculardan Serhat'ın yüzde 50 ihtimal ile kadroya alınabileceği ancak forma giymesinin imkansız olduğu açıklandı. Sarı-lacivertli takımda sahaya çıkacak olan 11 kişinin yanısıra, yedek kulübesinde kaleci dahil sadece 4 kişi oturacak.

Porognos işbaşında
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkların artması üzerine, yönetici Nihat Özdemir'in tavsiyesi ile getirilen porognos adlı manyetik tarayıcı kullanılmaya başlandı.

Vücuttaki bütün sakatlıkları gösterebilen bu alet ilk olarak pazar günkü idmanda yedekler ve Malatya'da oynamayanlarda denendi. Dün de diğer futbolcular kontroldan geçtiler.

Ferudun NİDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır