kapat
30.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Mirası ölüm saati belirledi


İzmir'de eşi Reyhan Sunsal (42) ve oğlu Can Sunsal'ı (12) öldürüp 8. kattan atlayarak intihar eden İzmirli işadamı Yıldırım Okan Sunsal'ın trilyonluk mirası kardeşlerine kaldı.
Sunsal'ın geçirdiği bunalım sonucu eşi ve oğlunun öldürdükten sonra intihar etmesi üzerine ailede miras kavgası çıktı. Mirasla ilgili olarak açılan davaya Yıldırım Sunsal'ın kardeşleri Cengiz ve Ajlan Sunsal mirasçı olarak katıldı. Ancak, Reyhan Sunsal'ın annesi Vildan Erkul, "Kızının damadından sonra ölmüş olabileceğini" öne sürerek kendisinin de mirasta pay sahibi olduğu iddiasıyla mahkemeye dilekçe verdi. Bunun üzerine İzmir Tereke Mahkemesi, Adli Tıp Kurumu'ndan rapor gelene karar miras paylaşımını durdurdu. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Dairesi'nden geçen hafta sonu gelen rapora göre Yıldırım Okan Sunsal'ın önce eşini ve çocuğunu öldürdüğü, sonra ihtihar ettiği kesinlik kazandı. Rapordan sonra Yıldırım Sunsal'ın mirası kardeşleri Cengiz ve Okan Sunsal'a kaldı.

MİRASTA NELER VAR?
Sunsal'ın mirasında şunlar yer alıyor: Hatay semtinde bazılarının üzerinde banka tedbiri olan 24 dairelik apartman, Seferihisar'da 75 bin metrekare zeytinlik, Bademler'de 23 bin metrekarelik arsa, 3 otomobil, bankalarda toplam 50 bin dolar, 8 milyarlık ziynet eşyası, 2. Karantina'da 522 metrekare arsa, 1. Karantina'da 215 metrekare arsa.

Ali EYCE

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır