kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Yine panik

Beşiktaş defansıyla bir türlü barışamıyor. Türkiye'nin en iyi hücum yapan, pozisyon üreten ve gol atan ekibi olmasına rağmen, bir yandan da en çok gol yiyen takımlarından da bir tanesi.

Denizlispor deplasmanında 3 gol atmak elbette büyük başarı. Ama 3 tane gol yemek de ayrı bir başarı!

Maçın başında istekli oynayan, üstünlüğünü kabul ettiren taraf evsahibi Denizlispor'du. Ve bu baskının neticesini kısa sürede aldılar. Bu golden sonra oyunun kontrolu Beşiktaş'a geçti gibi görünse de Fevzi'nin ikinci büyük hatasıyla evsahibi takım büyük avantaj yakaladı.

Denizlispor, üstüne gelen Beşiktaş karşısında yakaladığı boş alanlarda elindeki çabuk ve etkili oyuncularla çok etkili ataklar da geliştirdi. Özellikle Ali Tandoğan biraz daha becerili olabilse ilk yarı fark daha da açılabilirdi.

Değişiklikler tuttu

İkinci yarıya Ali Eren'in yerine Tümer'i alıp ofansı güçlendirmeyi düşünen Daum, bunda başarılı oldu. Böylece Beşiktaş ikinci devrenin tamamında rakibini baskı altına aldı. Özellikle Nihat ile geliştirilen ataklarda çok etkili oldu ve kendine yetecek golleri de buldu.

Fakat öne geçtikten sonra, tıpkı geçen haftaki G.Saray maçında olduğu gibi oyunu bir türlü kontrol altında tutamadı. Biraz topa sahip olsa, pas yapsa ve tempoyu düşürse maçı çok rahat bir şekilde kazasız bitirecekti. Ama 3-2 öne geçtikten sonra yapılan panik yine Beşiktaş kalesine gol olarak yazıldı.

Fevzi'ye sahip çıktılar

Burada yine defansın adam paylaşmadaki hatası ve dikkatsizliği Beşiktaş'ı 3 puandan etti. Aslında çok keyifli ve güzel bir mücadele izledik. Güzel, tempolu ve her iki takımın da kazanma arzusu ile oynadığı bir 90 dakikaydı. Ama iki takım da bunu başaramadı.

Burada Beşiktaş adına güzel olan şey belki kaçan galibiyet değil ama hatalı gol yiyen kalecilerine tüm takımın sahip çıkması idi, Ve goller atarak onu bu durumdan kurtarmasıydı. Ama tabelaya baktığımızda kaybedilen iki puan şampiyonluktan daha uzaklaşan bir Beşiktaş'ı işaret ediyordu.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır