kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


İki suçlu var

Bu Beşiktaş adamı fıtık eder. İki farklı yenilgiden son anda galibiyeti yakala ve sonra uzatmada tekrar 2 puanı hediye et. Yitirilen puanların bana göre iki sorumlusu var; birincisi Fevzi, ikincisi Daum. İlk 20 dakikada yenilen iki gol. Hem de ne goller. Evlere şenlik! Fevzi eldivenlerine herhalde vazelin sürmüş. Özellikle yediği ikinci golün başka açıklaması olamaz.

Beşiktaş binbir umutla Denizli'ye geliyor ve daha oyuna ısınmadan iki bedava golle şok geçiriyor. Maşallah, Kartal'da hiç boş yok! Bol keseden yiyecekler ve sonra bu yükün altından kalkmak için kan-ter içinde kalacaklar. Haliyle motivasyon birdenbire sıfıra iniyor. Oyna oynayabilirsen. Öyle ki, ilk yarım saatte Denizli biraz becerikli olsa farkı üçe, dörde çıkarabilecek. Beşiktaş'ta herkes abandone. Düşünün, hakem düdük çalmadan İbrahim, yan hakemin kalkan bayrağıyla oyunu bırakıyor ve Ali Tandoğan Fevzi'yle burun buruna. Bu kez mutlak golü kurtaran, Fevzi. Be kardeşim, yenilecek golü ye, ama elindeki topu da içeri atma. Yozgat'ta sayısız kurtarışla maçın kahramanı Fevzi'ydi. Bu kez kahraman yine Fevzi. Ama saçmalıklarıyla.

Daum resmen korkuyor

Gelelim diğer saçmalayan Daum'a. Ali Eren 5 aydır sürgünde, en zor maçta 'kurbanlık koyun' gibi sahada. Bir futbolcu işte böyle harcanır. Fatura sakın Ali Eren'e çıkarılmasın. Bu çocuk süpermen değil. Ayrıca da elinden geleni yaptı. Daum ilginç adam. Tümer tabelayı değiştirebilecek oyuncu. Buna karşın ikinci yarıda oyuna alınıyor. Demek ki Daum maça başlarken karşı kaleyi değil, kendi kalesini düşünmüş. Böyle olmasa Tümer'i ilk 11'de oynatırdı.

Vah vah, Beşiktaş Teknik Direktörü'nün yüreğini korku sarmış. Bunun bir başka kanıtı, ileride tek başına bıraktığı İlhan. Daum İlhan'a diyor ki, "Sen çırpın dur. Sana yardımcı yok." Bu arada Baya'ya da demiş ki, "Zaman zaman İlhan'ın yanına misafir sanatçı gibi sokul." Baya, kesinlikle bu işi yapacak oyuncu değil. Aslında Baya'nın bir şey yaptığı yok. Herşeyden once güçsüz. Bu nedenle de ikili mücadelelerde hep yerde. Olsun, Baya yerlerde sürünsün. Daum'dan torpilli o. Ve ilk 11'in banko adamı. Baya çıktı, Stavrum girdi. Stavrum hiç değilse santrfor. Nerede duracağını, ne yapacağını biliyor. Rakip savunmayı rahatsız ediyor.

Beşiktaş deplasmanda 3 gol atıyor ve yine 2 puan kaybediyor. Daum'un mazereti, 'şanssızlık'. Yok arkadaş, bize masal anlatma. Kimse yutmaz bunları.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır