kapat
28.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Trabzon, ilk golü Kul'dan yedi

Ekonomik kriz yaşayan Trabzonspor, en büyük darbeyi kendi içinden yedi. Futbolculara yapması gereken ödemeleri 1 aydır geciktiren yönetim, G.Saray derbisi öncesi motivasyon sağlamak için ödeme yapma kararı aldı.

Başkan yardımcısı Ahmet Kul'la görüşen yöneticiler, "Bize 300 bin dolarlık acil kredi aç. Sana şahsi çeklerimizi verelim" teklifinde bulundu ve olumlu yanıt aldı. Bunun üzerine futbolculara da "Paraları maçtan önce soyunma odasında dağıtacağız" müjdesi verildi.

Cuma gecesi, Etiler Hacıdan'da buluşan 8 yönetici, Kul'un parayı getirmesini bekledi. Ama nafile! Cep telefonunu kapatan Kul, kayıplara karıştı. Dün de öğle üzeri yönetici Mehmet Ongan'ı arayıp, "Söz verdiğim parayı veremiyorum" dedi. 300 bin $ gelmeyince yönetim futbolculara karşı yalancı çıktı ve moraller altüst oldu.

Protokolde Çelik kavgası

Hakem Mutlu Çelik'in tartışmalı kararları, Protokol Tribünü'nü karıştırdı. Asbaşkanı Ahmet Ağaoğlu, 2. başkan Mehmet Öksüzoğlu ve yönetici Mehmet Ongan'ın başını çektiği Trabzonlu yöneticiler, 2. penaltı ve yedek kaleci Bülent'in atılmasından sonra sahaya inme teşebbüsünde bulundu.

"Federasyona git, seni ödüllendirsinler" diye hakeme bağıran yöneticilerden Kenan Sönmez, sahaya inmeye çalışırken arkadaşları ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından güçlükle engellendi.

Protokol tribününde çıkan kargaşada Sönmez'in ceketi yırtıldı. Öksüzoğlu ise "Maçın ertelenmesini istemediğimiz için federasyon bizi böyle cezalandırdı. 3 hafta dinlendirilen Mutlu Çelik, görevini yaptı" diye tepki gösterdi. Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu ise "Böyle pislikler olduğu sürece Türk futbolu temizlenmez. Mutlu Çelik, kendisine neden tetikçi dendiğini kanıtladı. Yazıklar olsun" şeklinde konuştu

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır