kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Muzzy'ye izin çıktı
Aston Villa'ya transfer olmak isteyen Mustafa İzzet'e, kulübü Leicester City'den onay çıktı. Türk Milli Takımı'nda da forma giyen Mustafa İzzet, kulübünden yazılı olarak izin isterken, teknik direktör Dave Bassett, "Muzzy ile konuştum ve isteği üzerine ayrılmasına izin verdik" ifadesini kullandı.

Beşiktaş-D.Şafaka
Basketbol Birinci Ligi'nde bugün 4 maç oynanacak. Süleyman Seba Salonu'ndaki maçta saat 16.00'da Beşiktaş, Darüşşafaka'yı ağırlayacak. Ankara Atatürk Salonu'nda saat 16.00'da TED Kolejliler-Efes Pilsen, saat 18.00'de de Telekom-Büyük Kolej maçları oynanacak. Pınar Karşıyaka-Oyak Renault da 16.00'da İzmir'de karşı karşıya gelecek. Bayanlarda ise 3 maç oynanacak: Caferağa Salonu, 14.00: Migros-Fenerbahçe, Alanya 75.Yıl Salonu, 14.00: Alanya-Erdemir, Ankara Atatürk Salonu, 14.00: TED Kolejliler-Beşiktaş.

GSGM pes etti
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu, Türkiye'deki statların Futbol Federasyonu'na kademeli olarak devredilmesini istediklerini söyledi. Kemal Mutlu, birkaç kulüp ve belediyeye verilenlerin dışındaki tüm futbol sahalarının bakım, onarım ve benzeri konulardaki giderleri için GSGM'nin yılda 23 trilyon lira harcadığını belirterek, "30 Ekim'de Futbol Federasyonu yetkilileriyle masaya oturacağız. Biz, statların belirlenecek bir takvim doğrultusunda devredilmesini planlıyoruz" diye konuştu.

Anderlechtli Yasin'e hücum
17 Yaşında Anderlecht formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Türk futbolcu Yasin Karaca, Belçika'da haftanın konusu oldu. Karaca, "Teknik direktör Aime Antheunis, 'Böyle devam edersen kısa süre içinde A takımında yerin hazır' demişti. Sözünü tuttuğu için ona teşekkür ediyorum. İki ay önce Hollanda'nın Roda takımı beni istedi ama gitmedim. Sezon başında da G.Saray, Trabzon, A.Gücü ve G.Birliği benimle görüştü. Ama Türkiye'de futbol oynamayı daha çok erken buluyorum" dedi.

Michael Jordan'ın takımı mağlup oldu
Washington Wizards forması ile yeniden basketbola dönen Michael Jordan, 22 sayı attığı maçta takımının Toronto Raptors'a 113-96 yenilmesini önleyemedi. 38 yaşındaki Jordan maç sonrası, "Basketbol oynamayı çok seviyorum, ama kaybetmek benim için alışılabilecek birşey değil" diye konuştu.

Kjaer Aberdeen'de
Beşiktaş'tan kovulan Danimarkalı kaleci Peter Kjaer, İskoçya 1. Ligi takımlarından Aberdeen'e transfer oldu. Danimarka'nın Vejle ve Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımlarının da gündemine gelen 36 yaşındaki file bekçisi için Aberdeen Teknik Direktörü Ebbe Skovdhal, "Onun mükemmel gücünü kullanacağız" dedi

Denizli'nin isyanı
Denizlispor yönetimi, artan ekonomik baskıların darboğazı aşma şanslarını ortadan kaldırdığını savunarak, hükümetten stopaj oranlarının yeniden düzenlenmesini istedi. Başkan Baysal, "Hükümetimizin en başta stopaj oranlarını yeniden düzenleyip, bizlere nefes aldırtması şart. Aksi takdirde Kulüpler Birliği bir gün toplanıp, kulüp anahtarlarını gerekli yerlere verebilirler" dedi.

Cimbom ezdi geçti
Bayanlar Basketbol Ligi'nde G.Saray, Yıldırım Bosnaspor'u 76-61 yendi. Cimbom'da Esra 21, Tuğba 7, Gülizar 7, Çelen 13, Gülçin 17, Tunter 2, Seda 9 sayı ile oynadı. Çankaya Üniversitesi Arı Koleji de Ankara Etbalıkspor'u 92-63 mağlup etti.

İngiltere'ye şok
FIFA'ya göre İngiltere, 2002 Dünya Kupası'nda seribaşı takımlar arasına giremeyebilir. FIFA Tanıtım Direktörü Keith Cooper, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, 32 takımın yer alacağı finallerde seribaşı ekiplerle ilgili kriterlerin henüz tam olarak belirlenmediğini, ancak son 3 Dünya Kupası'nda gösterilen performansların dikkate alınacağını söyledi. Cooper, bu durumda 1994 Dünya Kupası finallerine gidemeyen İngiltere'nin seribaşı olamayabileceğini belirtti. İngiltere, seribaşı olamazsa 1 Aralık'ta belirlenecek fikstürde güçlü ekiplerle eşleşmek zorunda kalacak.

2006 açılışı Münih'te
Almanya, 2006 Dünya Kupası'nın açılış maçını, yeni Münih Stadı'nda yapmayı planlıyor. Organizasyon komitesi ikinci başkanı Fedor Radman, yeni stadın Konfederasyon Kupası için 2005 yılında hazır olacağını söyledi.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır