kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Trabzon'un kader anı


Haftalardır ipin ucunda olan teknik direktör Tekelioğlu: G.Saray maçı için, "Dönüm noktası bu hafta olacak. Kazanırsak çok rahatlarız" dedi

'Zirveye ortak oluruz'
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, G.Saray maçının kazanılmasının bordo-mavili takımın ligde bundan sonra sergileyeceği performans için çok önemli olduğunu söyledi. "G.Saray maçı, takımın moral motivasyonunun sağlanması için kilit karşılaşma olacak" diyen Tekelioğlu, İstanbul'dan 3 puanla dönmeleri halinde ligin zirvesi için söz söyleme şanslarının artacağını ve futbolcularının daha sonraki haftalar için daha hırslı ve istekli olmalarını sağlayacağını vurguladı.

'Kredimizi tükettik'
Ligde 5 maçta kaybettikleri puanlarla kredilerini tamamladıklarını ifade eden Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz büyük maçlarda hep büyük futbol oynuyoruz. Beşiktaş ve Gaziantep maçlarında bunu gösterdik. Futbolcularımız bu maçlara daha iyi konsantre oluyor. G.Saray maçı öncesi yaptığımız çalışmalarda da takımda bunu gördük. Beşiktaş'tan sonra G.Saray karşısında da İstanbul'dan en iyi sonucu alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben ve futbolcularım buna inandı. Kazanmak için sahaya çıkacağız"

M.YILMAZ ŞENOL

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır