kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Yedekler çıksın

Trabzonspor'un sorunları var. Ama Trabzon'da çok koşan adam var. Özellikle forvette çok süratli hareket ediyorlar. Zaten yorgunlukla ilgili büyük sıkıntıları olan G.Saray bu maçta çok yorulur. O nedenle bence G.Saray'ın bu maçı feda edip, 3 puanı gözden çıkararak, PSV maçına en diri ve sağlam kadrosuyla çıkması lazım. Çünkü Hollanda takımı gerçekten ciddi bir krizin içinde. Sade PSV değil, tüm Hollanda ekipleri aynı sıkıntıda; milli takımları da Dünya Kupası'ndan elendi.

G.Saray'ın bu krizi çok iyi kullanması lazım. Çünkü kulübün Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur maçına kalındığı zaman alacağı paranın büyüklüğü, UEFA Kupası'na katılmaktan kat be kat üstün. Bir maç için feda edilemeyecek bir yarar var ortada. Ayrıca, oynayacak futbolcuların bir kısmının daha sakatlanma ihtimali çok yüksek. Federasyon da bu gerçeği görmediği ve Türkiye'nin yararını düşünmediği için G.Saray kendi yararını korumak mecburiyetindedir.

G.Saray bütün yedek oyuncularını maça çıkartır. İçlerinde 3 as takım oyuncusu oynatacaksa onları da ikinci yarıda değiştirir. Nasıl olsa bugünkü takım, diğerlerinin gitmesi üzerine kurulan bir takımdı. Aynı motivasyonla bu takımı da sahaya sürebilirler. Üstelik de antrenmanı iyi yaptın, kötü yaptın tartışması da böylece ortadan kalkar.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır