kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Ayew ışık saçtı

Kocaeli ile Diyarbakır arasındaki dün geceki maç futbol olarak iki tarafı da mutlu etmedi. Fakat atılan goller ve sahada yıldızlaşan Ayew'i izlemek güzeldi. Ayew gerçekten harika bir görev adamı. Takım oyununu çok iyi biliyor. Gol yollarında müthiş etkili. Gol vuruşu bir harika. Yani kara adam dün sahada yıldızlaşan ve Kocaelispor'a ışık ve hayat veren futbolcuydu. Futboluyla adeta ortalığı aydınlattı.

Serdar'ı ise dün tanıyamadım. Zaten Kocaelispor takım olarak iskeletini bulamamış. Yılların Nuri'si ve yeni transfer Hasan Yiğit dün ilk 11'de yoktular.

Diyarbakır tecrübesiz

D.Bakır çok koşan, mücalede eden ama tecrübesiz bir takım. Yedikleri 3 golde de tecrübesizliğin kurbanı oldular. İkinci yarıda oyuna giren Fazlı tecrübesini biraz konuşturunca, D.Bakır biraz umutlandı. Ama Güneydoğu ekibi yenilgiden kurtulamadı. Futbol olarak dün Körfez'de fazla birşey göremedik ama atılan goller ve kazanılan üç puan Kocaelispor'un hanesine yazıldı. O kadar. Hakem Tatlı, tatsız düdükler çalarak olmayan oyun temposunu daha da düşürdü.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır