kapat
27.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ladin öldü mü ?


Uzakdoğu medyası Ladin ve Taliban'ın lideri Molla Ömer'in öldürüldüğünü öne sürdü. İddialara göre Suudi terörist ve dava arkadaşını içeriden vurdular
Uluslararası medya kuruluşları, Suudi terörist Usame bin Ladin ve Afganistan yönetimindeki Taliban'ın lideri Molla Ömer'in öldürüldüğünü yazmaya başladı. Amerika'nın 11 Eylül saldırılarının sorumlusu olarak aradığı Ladin ve onu gizleyen Molla Ömer'in öldürüldüğü yolundaki iddialar ilk olarak Çin'de saygın bir haber portalında ortaya atıldı.

Buna göre Ladin ve Molla Ömer, 16 Ekim'de Kandahar yakınlarındaki bir sığınakta kendi adamları tarafın dan sırtlarından sıkılan iki el ateşle vuruldu. Bir toplantı sırasında gerçekleştirilen 'suikast' sırasında yanlarında bulunan Ladin'in bir oğlu ve Molla Ömer'in iki oğlunu da öldürdüler.

LİDERİMİZ ÖLSE DE DEVAM
15 milyon tirajla dünyanın en çok satan gazetesi Yomiuru Shimbun da aynı habere dünkü sayısında yer verdi. Japonya'da yayınlanan gazete Ladin ve Molla Ömer'in öldürüldüğünü yazdı.

Geçtiğimiz hafta ise Taliban'ın üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Olağanüstü düzenlenen toplantı sonrasında hiç beklenmedik bir açıklama yapıldı ve "Liderimiz Molla Ömer ölse dahi savaşa devam edeceğiz" denildi. Toplantının 16 Ekim'de, yani Çin haber portalının Ladin ve Molla Ömer'in öldürüldüğünü iddia ettiği gün başladığı belirlendi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır