
|
 |
|
Kadıköy meydan savaşı
Belediye, 10 günde 9 zabıta seyyarlar tarafından dövülüp hastanelik edilince son çare polisten yardım istedi. Güç birliği yapan ekipler, meydanı hallaç pamuğu gibi atıp seyyarları püskürttü.
Seyyarlarla mücadelede kararlı olduklarını söyleyen Başkan Selami Öztürk "Bundan sonra operasyonları polisle yapacağız" dedi.
Kadıköy Belediyesi, başta meydan olmak üzere ilçenin bir çok yerini istila eden seyyarlarla mücadelede yeni bir dönem başlattı. Son 10 gün içinde 9 zabıtanın seyyar satıcılar tarafından dövülüp hastanelik edilmesinden sonra yeni bir uygulamaya start veren belediye, son operasyonunu polis ekipleri eşliğinde gerçekleştirdi. Kadıköy Meydanı'nın dört bir yanını saran seyyarlara birlikte müdahale eden belediye ve polis ekipleri, tüm tezgahları topladı, satılan mallara el koydu. Meydan; korsan kitap, CD ve çalıntı telefon satan seyyarların işgalinden kurtarıldı. Operasyonlarına destek olan emniyet güçlerine teşekkür eden Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, "Bundan sonra seyyarlara karşı yaptığımız mücadeleyi polis eşliğinde gerçekleştireceğiz. Kadıköy'ü seyyarlardan mutlaka kurtaracağız" dedi. Halka da çağrı yaparak seyyarlardan korsan kitap, kaset ve CD almamaları yönünde uyarıda bulunan Başkan Öztürk, "Bu ilkelliğin bitmesi için güç birliği yapmak şart" diye konuştu.
Şenol BAŞTAKAR
|
|
 |
|