kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Erdoğan: 2002, 2001'den çok daha berbat olacak
AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl yaşanan ekonomik krizin 2002 bütçesini de etkilediğini ve "Bu gidişle 2002 yılı 2001'den çok daha berbat olacağını" iddia etti. Hükümetin halkın içerisine çıkmaya yüzü kalmadığını öne süren Erdoğan, "Tek çözüm seçim" dedi.

Menderes: Hükümetin değişmesi lazım
DYP İstanbul Milletvekili Aydın Menderes, hükümetin itibarının ve siyasi kredisinin kalmadığını öne sürerek "Milletin gözündeki ümit ışığını maalesef bu hükümet söndürmüştür. Hükümetin değişmesi lazım. Türkiye erken seçimle zaruri olarak karşı karşıya gelmiştir" dedi.

Gaziantep'te yakalanan 7 Hizbullah militanı tutuklandı
Terör örgütü Hizbullah'a yönelik Gaziantep'te yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişiden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Bir sanık ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmayı derinleştiren polis sanıkların çeşitli camilerde terör örgütüne taban oluşturma ve eleman kazandırma çalışması yürüttüklerini bildirdi.

Tunceli'de teröristler savcının otomobiline ateş açtı: 2 er yaralı
Tunceli'nin Ovacık İlçesi Savcısı Fikret Sümbül'ün otomobiline dün seyir halindeyken teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Savcı Sümbül'ün yara almadan kurtulduğu suikast girişiminde koruma olarak görev yapar iki er ağır yaralandı. Saldırının yasadışı terör örgütü TİKKO tarafından yapıldığını belirleyen jandarma bölgede geniş çaplı operasyonlara başladı.

Şenlikli provaya büyük ilgi
Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları çerçevesinde dün Vatan Caddesi'nde yapılan geçit töreni provalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Askeri birlikler ile sivil ve askeri okul öğrencilerinin katıldığı provalara vatandaşlar sık sık alkışlarla eşlik etti. Prova boyunca Hal Yolu bitimi ile E-5 Cevizlibağ-Tünel Sapağı'ndan itibaren Vatan Caddesi ve Lahor Meydanı'na kadar olan güzergah, çift yönlü olarak öğle saatlerine kadar trafiğe kapatıldı.

Erhan DOĞAN

SSK hastanelerinde başhekim ve başhemşireler seçimle göreve gelecek
Çalişma Bakanı Yaşar Okuyan, SSK hastanelerinde başhekim ve başhemşire atamaktan "artık sıkıldığını" belirterek, bu yöneticilerin bundan böyle çalışanlar tarafından seçileceğini söyledi. SSK hastanelerinde hemşirelerin de sözsahibi olacağını belirten Okuyan, ayrıca hemşire ve doktorlara bilimsel çalışma desteği verileceğini açıkladı.

Medeni Kanun bu hafta değişiyor evliliklerde yeni bir dönem başlıyor
Medeni kanun değişikliği bu hafta Genel Kurul'da görüşülmeye başlanacak. Kadın-erkek eşitliği ve mal paylaşımı gibi önemli maddeleri bulunan 1030 maddelik tasarı, madde madde değil, 10 bölüm halinde ele alınacak. Tasarının tümü üzerinde Hükümet, gruplar ve Komisyon'a 40'ar dakika, kişisel konuşmalara ise 10'ar dakika süre verilecek.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır