kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Hami: Aldığımız sonuçlar yakışmıyor
Trabzonspor kaptanı Hami, yaptığı açıklamada, ligde şanssız bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Son 5 haftada takım olarak aldığımız neticeler bize yakışmadı, bize gönül verenleri de üzdü. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Şans faktörü bizden yana değil. Gol atamıyoruz, kalemizde de şanssız goller görüyoruz. Kimseyi suçlamadan, kötülemeden Trabzonspor'u hakettiği yere taşımalıyız" diye konuştu.

Efes-Benetton
Efes Pilsen, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında bugün İtalyan Benetton'ı konuk ediyor. Ayhan Şahenk'te oynadığı son 24 Avrupa Kupası maçında da rakiplerine galibiyet şansı tanımayan Efes, Benetton'ı devirerek seriyi sürdürmeye çalışacak. Saat 19.30'daki karşılaşma TV'den naklen yayınlanmayacak. Bu arada Aytek Gürkan, Efes Pilsen'e teknik menajer oldu. Bir zamanlar Efes forması da giyen Gürkan, yeni görevine bugünkü Benetton maçından sonra başlayacak.

Koraç'ta 2 sınav
Koraç Kupası'nda bugün takımlarımız 2 sınava çıkıyor. Fenerbahçe, Rusya'da Euras ile 19.30'da, Beşiktaş ise Yugoslavya'da Leskovac ile 21.30'da oynuyor. Bayanlar Ronchetti Kupası'nda ise Beşiktaş, İsrail'de 19.00'da Maccabi Ra'anana önüne çıkıyor.

Davala'nın özlemi
Milan'da oynayan Ümit Davala, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Yeni takımımın formasına henüz daha doymadan sakatlandım ve sahalardan beklediğimden de uzun bir süre ayrı kaldım. Hedefim bir an önce iyileşmek ve formamı yeniden giymek. Şu anda topa vurduğumda ağrılarım oluyor. Bunun için de özel bir iğne tedavisine başlandı. Futboldan ayrı kalmak çok zor. Formamı çok özledim. Umarım bir an önce iyileşirim ve yeşil sahalara yeniden dönerim" dedi.

Eczacıbaşı-75. Yıl
Bayanlar Voleybol Ligi'ne bugün 6 karşılaşmayla devam ediliyor. Program şöyle: (Burhan Felek) 16.00 G.Sigorta-SSK; (Eczacıbaşı) 17.00 Eczacıbaşı-75.Yıl; (Selim Sırrı Tarcan) 15.00 Kolejliler-Yeşilyurt, 16.30 İller Bankası-T.Telekom; (İzmir Atatürk) 15.00 Göztepe-İnterfarma; (Kocaeli Atatürk) 17.00 Kocaeli-Galatasaray.

Potada Büyük Kolej ezdi geçti: 68-54
Basketbolda, Avrupa Koraç Kupası ikinci tur ilk maçında Büyük Kolej deplasmanda, Bosna-Hersek temsilcisi Zenica Celik takımını 68-54 yenerek, ikinci karşılaşma öncesinde avantaj sağladı. Bu karşılaşmanın rövanşı 24 Ekim Çarşamba günü Ankara'da yapılacak.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır