kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Aslan yok zirve var


Öyle sıkıcı geceydi ki! İlk şut 27. dakikada atıldı. Ümit Karan girince açılan G.Saray, kaleyi ancak 64. dakikada tutturabildi
En tehlikeli pozisyonumuzu son dakikada Sergen, altıpastan dışarı attı. Lazio ve PSV maçlarından 3 puan bizi 2. tura taşıyor

Şampiyonlar Ligi'ni en az Annesinin Ligi kadar benimsemiş olan G.Saray, Nantes önüne çıkarken çelişkili duygular içindeydi. Bir yanda Fransız takımını evinde devirmiş olmanın verdiği güven, bir yanda kaptan Bülent'ten sonra Capone'nin de sakatlanmasıyla çıkan savunma sıkıntısı.

Kadrolar açıklandığında son günlerin renkli ama formsuz oyuncusu Ümit Karan ve Lucescu'nun Avrupa maçlarındaki süper yedeği Suat'ın kulübede oldukları görülüyordu. Sakatlığı nedeniyle oynaması tehlikeye giren Sergen ise aslan gibi sahadaydı.

İlk şut 27. dakikada
Nantes, oyun kurgusunu beraberlik üzerine kurmuş, Lucescu ise Serkan ve Arif'i bu savunmanın boşluklarını bulmak için görevlendirmişti. Satranç tahtasının üzerinde Denoueix ve Lucescu, birer birer hamlelerini yapıyordu. Ne var ki hamleler, seyircinin zevk alabileceği bir futbol üretmiyordu.

Karşılaşmanın başlamasından 26 dakika 24 saniye geçmişti ki Nantes'lı Quint, maçın ilk şutunu çekme şerefine erişti. 5 metre yandan dışarı giden bu şutun üzerinden 1.5 dakika geçmişti ki Hakan'ın anlamsız kafa şutu, G.Saray'ın ilk gol girişimiydi.

33.dakikada G.Saray'ın ilk yarıdaki tek organize atağı gelişti. Bülent belki de G.Saray kariyerinde ilk kez topu orta sahadan ileri gönderdi. Hasan, Hakan'a yolladı. Hakan'ın ortasında Serkan fotoğrafçılara poz verircesine kafasını hazırlarken Fabbri araya girip hevesleri kursaklarda bıraktı.

43'te inanılmaz bir gol kaçtı. Ergün ince bir pasla Serkan'ı gördü. Üzerine gelen kaleci Landreau'dan sıyrılan Serkan, arkadan gelen Arif'i Fransız oyuncu zannedince topu ayağına dolaştırıp dışarı attı. Ve ilk yarı kaleyi bulan bir şut seyredemeden sona erdi.

İkinci yarıda G.Saray'ın daha çok saldırması gerekiyordu. 48'de tehlikeli geldi Cimbom. Bülent'in savunmadan seken şutuna Sergen'in röveşatası duvarı geçemedi. 51'de Ziani, 56'da Djemba'nın kaçırdıkları goller tribünlere korku saldı.

Sergen dokunamadı
Ümit ve Suat'ın oyuna girmeleriyle birlikte G.Saray saldırmaya başladı. 64.'te Arif'in uzaktan şutunu Landreau çıkarırken sarı-kırmızılıların maçta kaleyi tutan ilk şutunu izliyorduk.

77.dakikada kale önünde Vahirua'nın ayağının kaymasıyla kaçan gol, G.Saray'ın şansı olurken, 82'de Suat-Ümit verkaçında Ümit'in sert şutu az farkla dışarı gidiyordu.

90.dakikada Hakan Ünsal'ın ortasında Sergen, topu kaleye dürtemeyince maçın kaderi 0-0 oldu.

Levent TÜZEMEN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır