kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Cem, Primakov'a "Estağfurullah" deyince, tercüman sıkıntıya girdi
Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Rusya Federasyonu eski Başbakanı Yevgeni Primakov ile görüştü. Primakov'un tecrübelerinden yararlanacağını söyleyen Cem, Primakov'un "asıl kendisinin Cem'in birikiminden faydalanmak amacı taşıdığını" söylemesi üzerine, tercümana dönerek şöyle dedi: "Bunu nasıl çevireceksiniz bilmiyorum, ama Estağfurullah!"

Baykal, Köşk'e çıktı: Sezer kararından kuşku duymuyor
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Ankara'da şok yaratan referandum kararından sonra, ilk mesajını CHP lideri Deniz Baykal'a verdi. Baykal, önceden planlanmış randevu gereği dün Köşk'e çıktı ve daha sonra gazetecilere, "Kimseye cevap verme telaşı içinde görmedim, Sayın Sezer'i. Yaptığı işten kuşku duymayan bir anlayış içindeydi" dedi.

Adalet Bakanı: Cumhurbaşkanı'nın iradesi Meclis iradesinin önüne geçti
Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Cumhurbaşkanı Sezer'in referandum kararını eleştirdi ve "Cumhurbaşkanı'nın iradesi Meclis'in iradesinin önüne geçmiştir" dedi. Türk, referandum için öngörülen 120 gün sürede TBMM'nin elinde bu durumdan çıkmak için önemli bir fırsat bulunduğunu da belirtti ve "Referandum, bu ortamda Türkiye için bir lükstür" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır