kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Bu futbolla zor

Galatasaray'ın dün gece kısmet ayağına gelmişti. Bir yanda Türkiye Süper Ligi'nde ilk 8 haftada fırtına gibi esip liderliğe yükselen G.Saray, karşıda ise Fransa Ligi'nde sonuncu durumdaki Nantes vardı.

Apaçık olan kalite farkından dolayı sarı-kırmızılı takımın Nantes'ı Ali Sami Yen Stadı'nda rahat bir şekilde yenmesi gerekiyordu. Ama bu fırsat ayağa kadar gelmişken Galatasaray bu şansı kullanamadı.

Sarı-kırmızılı ekip, kazanması için gerekli olan hiçbir şeyi yapmadı. İnanılmaz derecede pas hatası yaptılar. Top neredeyse G.Saray'da hiç kalmadı. Bu şartlar altında Cimbom'un, Nantes'i mağlup etmesi mucize olurdu ve dün gece bu mucize gerçekleşmedi. Sadece son dakikalarda tesadüf eseri tehlikeler yarattılar. Koskoca 90 dakika boyunca Galatasaray'ın en ciddi atağı 88. dakikada geldi.

Son haftaların en formda isimlerinden olan Sergen, Lucescu'nun ve tüm G.Saraylılar'ın umutlarını boşa çıkardı. Belki sakatlığının da etkisiyle Nantes önünde sahada kaybolup gitti.

Sergen sahadan silindi

Nantes bence Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlar arasında kalite sıralamasında son sıralarda gelir. Dün akşamki futbollarıyla da bunu bir kez daha gördük. Ama G.Saray, bu maçta kalitesini sahaya yansıtamadı ve Şampiyonlar Ligi ikinci turunun kapısını aralama fırsatını elinin tersiyle geri çevirdi. Sarı-kırmızılı takımda göze batan bir tek futbolcu bile yoktu. Savunma oyuncuları defansif görevlerini, yerine getirmekte başarılıydı ama bunun dışında oyuna fazla bir katkıları olmadı.

Sonuç olarak G.Saray, 90 dakikayı doğru dürüst pas bile yapmadan tamamladı. Bu şartlar altında zaten kazanması da mümkün değildi. Şimdi Nantes'dan çok daha kaliteli iki takımla birer maç daha oynayacaklar. Üstelik bitime iki maç kala grupta tüm takımların tur şansı devam ediyor.

Cimbom, o karşılaşmalarda kendi kalitesini sahaya yansıtırsa bu gruptan çıkmaması için hiçbir neden yok. Ancak dün akşamki oyun sürerse Şampiyonlar Ligi'ne ve hatta Avrupa'ya erken veda etmek zorunda kalabilirler.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır